Hvordan skrive ut en Web-basert adressebok

Microsoft Outlook, Google, Yahoo og andre nettsteder tilbyr web-baserte adressebøker for kontoinnehavere. Disse adressebøker er automatisert, lett å bruke og kan synkroniseres med din mobile enhet eller PDA. Hvis du er den typen person som foretrekker å holde en trykt utgave av adresseboken hendig, det er en enkel måte å skrive ut kontaktene dine i listeform for enkel referanse. Du kan også gjøre noen ekstra skritt for å gjøre din trykte adresseboken til en faktisk innbundet bok å holde i vesken eller i skrivebordet.

Bruksanvisning

1 Åpne din web-basert adressebok service og logge seg på. Vis din adresselisten som du normalt ville når du ser opp et telefonnummer.

2 Sett din adresseliste å vise 20 eller 25 oppføringer per side. Hvis du får muligheten, legge til eller fjern merkingen av felt av informasjon som du ikke trenger å skrive ut (for eksempel en e-postadresse eller faksnummer). Pass på at markøren er satt innsiden av rammen hvor adressene vises (bare klikke på en av linjene av informasjon).

3 Gå til Fil-menyen i nettleseren din, og velg "Skriv ut". Velg alternativet for å skrive ut "den valgte rammen" bare. På denne måten vil du ikke å bekymre deg for å ha annonser og annen informasjon som vises på den utskrevne adresseboken. Velg "Tilpass" eller "Tilpass til siden" under skriverinnstillinger hvis du er bekymret for at 25 oppføringer som ikke vil passe godt på siden.

4 Skriv ut den første siden av adresseboken, klikk deretter på neste side og fortsette utskriften til alle sidene er skrevet ut.

5 Hvis du ønsker å skrive ut enkeltadressekort (for eksempel for en Rolodex), åpne hver adressebok side enkeltvis, velger du teksten du vil skrive ut, og velg deretter "Print Selection" under utskrifts utvalg alternativer. Velg "4x6 bilde" eller "3x5 kartotekkort" size alternativ under skriveregenskaper, og velg "Tilpass til siden" igjen. Pass på at skriveren er i stand til å mate tomme kartotekkort for utskrift uten å bli fast.

Hint

  • Sortere alle trykte 8 1/2 x 11-tommers sider og sette dem inn i en spiral innbundet bok. På denne måten kan du legge til nye sider til den trykte adresseboken når needed.To spare papir, skrive ut web-basert adressebok på begge sider av hver side ved å velge skriveren alternativ for "dobbeltsidige utskrifter" eller å "skrive ut på begge sider." Du må kanskje snu den første trykte arket manuelt igjen og mate den på nytt for å lage hver tosidig side for din adresse book.Google gir deg en mulighet til å skrive ut Gmail adresseboken. Bare klikk "Kontakter" og trykk deretter på "Print" -knappen. Du kan skrive telefonnummer, adresse og / eller e-postadresse for hver kontakt i et utskriftsvennlig format. Yahoo! tilbyr en lignende alternativ --- velge mellom å skrive ut en detaljert (alle felt) og grunnleggende syn (navn, e-post og telefonnummer).