Hvordan skrive ut etiketter i Microsoft Word 2007

Trykte etiketter kan hjelpe deg med å identifisere elementer siden skriftsnitt kan være lettere å lese enn håndskrift. Maskinskrevne innlevering etiketter kan gjøre søk for bestemte filer en rask prosess, mens maskinskrevne adresse og returnere etiketter kan legge til et profesjonelt preg på dine brev og utsendelser. Microsoft Word 2007 kan brukes til å lage egne etiketter i en rekke størrelser.

Bruksanvisning

1 Åpne programmet Microsoft Word 2007 på datamaskinen ved å finne den under "Program Files" i "Start" -menyen. Åpne et nytt tomt dokument.

2 Klikk på "masseutsendelser" -fanen øverst i vinduet, og klikk deretter på knappen "Etiketter" på venstre side av Word oppgavelinjen.

3 Bestem etiketten merkevare og produktnummer ved å se på emballasjen eller baksiden av arket for produktinformasjon. Dobbeltklikk i området tittelen "Etiketter" og velg etiketten type fra menyen. Hvis du ikke finner produktinformasjonen eller etiketten typen er ikke inkludert i Microsoft-maler, måler etikettene og dobbeltklikk i "Label informasjon". Input dimensjonene av etikettene.

4 Klikk på "Nytt dokument" -knappen nederst i vinduet for å skape en blank etikett dokument med dimensjoner som passer din type etikett.

5 Sett inn etiketten tekst i etikettmalen. Fullfør dette trinnet så mange ganger som nødvendig for å fullføre alle etikettene som du trenger.

6 Sett dine etikettarkene i skriverens mating. Skriv ut etikettene ved å velge "Skriv ut" fra "Office" menyen øverst i venstre hjørne av vinduet.