Hvordan skrive ut flere PDF-filer uten å åpne hver og en

Hvordan skrive ut flere PDF-filer uten å åpne hver og en


Du kan rutinemessig ut dokumenter som bøker, produktveiledninger og restaurantmenyer som er lagret på en datamaskin som PDF-filer. Dokumenter som er lagret i Adobe Portable Document Format ser det samme på hver datamaskin, bevare layout og fonter uten at leseren ønsker å ha disse bestemte skrifter på hans eller hennes maskin. Hvis du trenger å skrive ut et stort antall PDF-filer, kan det være lurt å bruke et program for å batch skrive ut flere dokumenter uten å måtte åpne opp hver enkelt.

Bruksanvisning

1 Last ned programmet flere PDF Printer 1.4.1 og installere den (se Ressurser). Lansere flere PDF Printer. Åpne en mappe på datamaskinen som inneholder PDF-filer, og dra dem til fil liste programmets. Klikk på "Skriv ut alle" -knappen, og PDF-filer skrives ut uten at du må åpne dem.

2 Skaff PDF Print flere PDF-filer på en gang programmet (se Ressurser) og installere det på datamaskinen (se Ressurser). Starte programmet. Velg PDF-filene du trenger for å batch-utskrift, og klikk deretter på "Print" -knappen. Skriv ut flere PDF-filer vil deretter skrive ut hver av filene.

3 Last ned PDF Skriv ut flere PDF-filer på en gang og installere den (se Ressurser). Starte programmet, og velg deretter flere PDF-filer. Du kan sette den til å skrive dem i alfabetisk rekkefølge, eller lage en tilpasset bestilles listen. Du kan sette opp programmet til å lage en "Hot Folder" hvor du kan dra PDF-filer og få dem automatisk skrive ut.