Hvordan skrive ut Flislagte bilder i Photoshop

Du kan tenke på Photoshop som en rask og enkel måte å fikse røde øyne eller lyse opp dine feriebilder, men grafikken programvare tilbyr mye mer. Photoshop, en del av Adobe Creative Suite, kan hjelpe deg å lage din egen digitale collager, hvor du kan flis bilder til ett bilde eller gjenta en foto flere ganger, snu ett bilde til et stykke kunstverk. Med bare et par raske klikk, vil du være klar til å skrive ut flislagt bilder.

Bruksanvisning

1 Åpne Photoshop, trekk ned "Fil" -menyen og klikk "Ny". Gi navn til filen "TiledPhotos." Still dine bildestørrelse dimensjoner; for en standard side av papir, skriver 8,5 inches med 11 inches og klikk på "OK" -knappen. Photoshop arbeidsområdet åpner en tom side.

2 Trekk ned "Fil" -menyen igjen og klikk "Åpne". Bla til der du har bilder lagret på din datamaskin eller flash-stasjon. Photoshop støtter multi-velger, så trykk og hold nede "Shift" -tasten, klikk en gang på hvert bilde for å markere den, og klikk på "Open" knappen. Bildene vil alle åpne på Photoshop arbeidsområdet.

3 Klikk på ett bilde for å gi det fokus. Trekk ned "Select" -menyen og klikk "Select All". Trykk på "Ctrl" og "C" -tastene sammen på tastaturet for å kopiere bildet.

4 Klikk på "TiledPhotos" boksen for å gi det fokus. Trykk på "Ctrl" og "V" for å lime inn i det kopierte bildet. Klikk på "Flytt" -verktøyet, som ser ut som en svart pil hodet, på "Tools" paletten, og dra bildet på plass. For å endre størrelsen på bilder, trekk ned "Edit" -menyen, klikk "Transform," klikk "Scale" og krympe bildet i størrelse.

5 Lukk kopierte bildet boksen og klikk den neste til å gi det fokus. Gjenta velge, kopiere og lime prosessen til alle bildene er flislagt i "TiledPhoto" boksen.

6 Flytt markøren til "Layers" palett på høyre side av skjermen. Legg merke til paletten har mange lag; hver av dine kopieres og limes inn bilder er i ett av disse lagene. Klikk på ikonet for øyet å se hvordan "TiledPhotos" boksen vil se ut når det bildet er skjult; Klikk øynene igjen og bildet vises på nytt.

7 Klikk på høyre trekanten som peker i en sirkel ikonet eller ikonet tre linjer øverst til høyre i "Layers" palett, og velg "Flat ut biletet." Trekk ned "Fil" -menyen, klikk "Lagre som" og lagre collage til datamaskinen.

8 Slå på skriveren og legg i papiret. Trekk ned "Fil" -menyen og klikk "Skriv ut". Nudge "Antall kopier" boksen opp til antall flislagte bilder som skal skrives ut, velger du skriveren fra alternativene og klikk på "OK" -knappen for å skrive ut dokumentet.