Hvordan skrive ut foredragsnotater i Powerpoint

Hvordan skrive ut foredragsnotater i Powerpoint


Når du gjør en presentasjon med Microsoft PowerPoint, er du ofte viser et publikum en elektronisk lysbildefremvisning fylt med data. Dette betyr ikke at du er nødt til å huske alt som ikke er vist på lysbildet, slik som replikker eller flere notater for å fortelle publikum. PowerPoint muliggjør en måte for deg å lage notater til deg selv som du designe hvert lysbilde. Disse "foredragsnotater" ikke dukker opp sammen med sklie; publikum vil aldri vite at de er der. I stedet skriver du dem ut når du forbereder for lysbildefremvisningen.

Bruksanvisning

1 Åpne Microsoft PowerPoint, klikker du på "File" og klikk "Åpne". Bla til PowerPoint med høyttaler notater for å skrive ut og dobbeltklikk på filnavnet. Presentasjonen åpnes i PowerPoint arbeidsområdet med den første / tittel lysbilde viser. Eventuelle foredragsnotater på hvert lysbilde vises på bunnen av skjermen.

2 Legg til flere foredragsnotater ved å bla gjennom lysbilder og skrive inn den nederste tekstboksen.

3 Klikk på "View" -fanen øverst på skjermen. Klikk på "Kommentarer Page" -knappen til venstre på båndet / verktøylinje under kategorien. Visningen endres til en helsides visning der du kan se både sklie og foredragsnotater knyttet til den.

4 Klikk på "File" -kategorien og velg "Skriv ut" for å åpne "Skriv ut".

5 Trekk ned menyen under "Slides" header, som standard til "Full Page Slides". Klikk på "notatsider" -knappen. Et bilde av en av foredragsnotater sider fyller retten tredje del av skjermen.

6 Klikk på "Skriv ut" for å skrive ut en kopi av foredragsnotater eller dytte de "kopier" boksen opp til antall sett som skal skrives ut.

Hint

  • For å skrive ut bare høyttaleren notat for hvert lysbilde side og ikke raset selv, mens på "Kommentarer Page" visning, klikk på firkantet ramme rundt raset, som fremhever det. Trykk på "Delete" knappen på tastaturet, som sletter lysbildet fra siden, slik at bare de foredragsnotater.