Hvordan skrive ut Hang Tags

Hvordan skrive ut Hang Tags


Som navnet antyder, hang tags er suspendert fra et element, enten det er et dørhåndtak, klesplagg eller en vegg. Du kan skrive ut disse kodene hjemme i stedet for å sende dem til en kommersiell kopi butikk hvis du har de riktige dataprogrammer, en god skriver og papp eller dekke lager papir.

Bruksanvisning

1 Legg ut henge tag filen i programmet du ønsker. Du kan bruke et grafisk design program som Adobe Photoshop til å designe koden deretter legge det ut i et desktop publishing program som Quark Xpress eller et tekstbehandlingsprogram som Microsoft Word.

2 Størrelse taket tagge riktig for dine behov i grafisk design program. For eksempel, hvis du lager en henge tag å feste til klær som du selger, filstørrelsen ca 1,5 inches bred med 3,5 inches høy. Hvis du oppretter en henge tag for en dør, størrelse det på ca 6 inches bred med en fot høy.

3 Tegn en sirkel på toppen av ditt tag design som en retningslinje for hvor du vil slå ut hullet der tag vil bli hengt. For en klær kode, vil dette være et svært lite hull ca en kvart tomme i diameter. For en dør henge tag, vil hullet være om lag 3 inches i diameter-litt større enn et dørhåndtak.

4 Lagre design som en TIF-fil (CMYK fargemodus, som er full farge) på 300 punkter per tomme oppløsning i grafisk design program. TIF bildefiler produsere høykvalitets utskrifter.

5 Åpne layout program. De fleste hjem skrivere kan romme ark varierer fra standard 8,5-by-11 inches til 8,5-by-14 inches (juridisk størrelse), så sett layouten dokumentet på en av disse størrelsene.

6 Sett inn TIF-filen inn i dokumentet. Legg en tynn grå ramme rundt koden.

7 Kopier og lim inn koden bildet hele dokumentet. Fylle siden med så mange av de tag design som du kan passe godt på ett ark. For eksempel, hvis du har en tag størrelse på 1,5 inches bred med 3,5 inches høy, kan du passe omtrent 15 av dem side ved side og bunn til topp på en side.

8 Skriv ut kodene på 100 pund skinnende dekselet lager eller papp lager papir i den fargen du ønsker. Skjær kodene ut langs grenselinjene som du opprettet ved hjelp av en X-Acto kniv eller skjærebrett, som kan finnes i en kopieringsbutikk.

Hint

  • Hvis du har en stor sirkel for å trimme ut på toppen av koden, finne en stor sirkulær gjenstand som et glass eller bolle å plassere på toppen av koden. Dette vil hjelpe deg å kutte ut en nesten perfekt sirkel. Du kan også klippe en spalte ut på toppen som gjør at du kan skyve henge tag på en vare, som et dørhåndtak, lettere.
  • Bruk et håndholdt hullemaskin å lage hull i små koder.