Hvordan skrive ut hvitt blekk på svart papir

Hvordan skrive ut hvitt blekk på svart papir


Tradisjonelt utskrift vanligvis gjøres med sort blekk på hvitt papir, men det finnes måter å reversere dette. Hvordan du gjør dette avhenger av programvare og maskinvare tilgjengelig for deg. Maskinvaren som er mest relevant i dette tilfellet er skriveren, som noen skrivere vil allerede ha hvitt blekk, og noen vil kreve en patron endring for å gjøre dem i stand til å skrive ut i hvitt.

Bruksanvisning

Sett skriveren skrive ut i hvitt blekk

1 Åpne skriveren, slik at du kan se rommet med blekkpatronen.

2 Ta den svarte blekkpatronen ved å følge instruksjonene for din skriver. Sett den hvite blekkpatronen i stedet for den sorte.

3 Fjern det hvite papiret fra skriveren skuffen og sett svart papir.

Endre Font til White

4 Skriv inn teksten du vil ha i standard svart skrift. Ved å gjøre dette først, vil du være i stand til å sjekke over dokumentet og tilpasse utformingen av siden.

5 Marker teksten ved å klikke musen ved siden av teksten og dra musen slik at all tekst er uthevet.

6 Klikk på "Home" -fanen øverst til venstre i dokumentet. Du skal se et ikon av bokstaven "A" med en liten pil ned ved siden av den.

7 Klikk på denne nedoverpilen. Du vil bli presentert med en palett av forskjellige-fargede ruter. Velg den hvite firkanten. Nå vil det se ut som om skrivingen din har forsvunnet.

8 Klikk på "Office" -knappen på toppen i venstre hjørne av skjermen. Velg "Skriv ut" -knappen og velg utskriftsalternativer fra pop-up skjerm - antall kopier du ønsker, sider per ark og så videre.

9 Klikk på "OK" -knappen, og dokumentet vil skrive ut.

Hint

  • Kontroller blekkpatronen i skriveren. Hvis du har en fargeskriver, kan du se at du allerede har hvitt blekk. Dersom dette er tilfelle, så er det ikke nødvendig å endre patroner.
  • Sørg for å se skrivebruksanvisningen for å sjekke den riktige metoden for å fjerne og sette inn blekkpatroner.