Hvordan skrive ut i hvitt blekk

Hvordan skrive ut i hvitt blekk


Du kan endre farge på skriften i et tekstbehandlingsprogram til å skrive ut i hvitt blekk. På toppen av dokumentet, alternativer er tilgjengelige for å endre skriften. Font er bokstavene som brukes i dokumentet. Endre skrift til hvit og deretter skrive ut på farget papir. Sørg for at du har en skriver som støtter hvitt blekk. Hvis du endrer fargen på skriften ikke fungerer, så bare bytte ut den svarte blekkpatronen med den hvite blekkpatronen og skrive ut som normalt. Ifølge Word.tips.net, "Svart tekst ville faktisk skrive ut som hvite, siden du effektivt erstattet svart blekk i skriveren med den hvite blekkpatronen."

Bruksanvisning

Endre Font til ut i hvitt blekk

1 Klikk på pil ned på "A" knappen øverst på siden av dokumentet. Denne knappen er rød og mot venstre side av opsjonen tabellen øverst på siden.

2 Velg den hvite firkanten når fargene falle ned. Hvis du har en hvit side, vil det du har skrevet forsvinner.

3 Sett farget blekk papir i fôret på skriveren.

4 Klikk på "File" øverst til venstre på siden.

5 Klikk på "Skriv ut". Du vil da få en forhåndsvisning side. Velg hvor mange sider og hvordan du vil at siden skal se ut.

6 Skriv ut dokumentet.

Endre skriveren til å skrive ut i hvitt blekk

7 Ta den svarte blekkpatronen ut av skriveren.

8 Plasser den hvite blekkpatronen i sporet der den svarte blekkpatronen var.

9 Skriv ut normalt uten å endre fargen på skriften. Bokstavene bli svart på skjermen, men skrive ut som hvite bokstaver.

Hint

  • Før du skriver ut, må du kontrollere at skriveren har nok hvitt blekk.
  • Begge disse alternativene fungerer for å hjelpe deg å skrive ut i hvitt blekk. Men trenger du en spesiell skriver for utskrift med hvitt blekk.