Hvordan skrive ut konvolutter på en Dell Photo 924

Hvordan skrive ut konvolutter på en Dell Photo 924


Dell Alt-i-ett-924 er markedsført som en fotoskriver, men du kan også bruke den til å skrive ut andre ting, for eksempel bannere, dokumenter og til og med konvolutter. Det har evnen til å kopiere, skrive ut, skanne og fakse. For å skrive ut konvolutter på en Dell 924, må du stille opp på konvolutten i arkmateren. Du trenger programvare som lar deg lage en konvolutt mal.

Bruksanvisning

1 Hold konvolutten vertikalt med "stempel hjørnet" mot deg. Ikke legg en faktisk stempel på konvolutten, men som det kan sette seg fast i skriveren eller sette seg fast i spolen. Plasser konvolutten midt i sentrum av papirmateren på toppen av skriveren.

2 Skyv de to papirførerne på skriveren, slik at de så vidt berører kantene på konvolutten. Dette vil bidra til å stabil konvolutten når det går gjennom skriveren mater.

3 Åpne tekstbehandlingsprogrammet på datamaskinen, og klikk på konvolutten mal, som er standard på de fleste tekstbehandlingsprogrammer.

4 Skriv inn adressene i sentrum av konvolutten og venstre hjørne. Papirretning skal settes på "Landskap". Hit "Skriv ut" når du er ferdig.