Hvordan skrive ut linjer på to sider av vanlig papir

Hvordan skrive ut linjer på to sider av vanlig papir


Lage din egen foret papir er en relativt enkel prosess. Ved å opprette en foret mal i en tekstbehandler eller desktop publishing program, er det mulig å lage foret ark når det er behov for ved slipp av en lue. Mange skrivere har en tosidig modus som lar identisk utskrift på begge sider av et ark.

Bruksanvisning

1 Start tekstbehandler og opprette et nytt dokument. Klikk på "sideinnstillinger" i "File" drop-down menyen for å sikre at dokumentstørrelsen er lik størrelsen på papiret du har tenkt å bruke. Kontroller marginn størrelser for å sikre at de er aktuelle for papirstørrelse. Mange hjem skrivere er ikke i stand til å skrive ut helt til kanten av siden, så det kan være et minimum margin størrelse.

2 Klikk på "Insert" -menyen og velg "Table" fra drop-down valg. Lag et enkelt vertikal kolonne, og uansett hvor mange rader du ønsker på siden. Dette kan variere avhengig av hvem som skal bruke papir, så det kan kreve litt prøving og feiling for å finne den riktige raden høyde for deg. Når radhøyde vises riktig, velger du "Table formatering" og skygge horisontale grenser bordet med en ett- eller to-punkts linjetykkelse. Alternativt velger "Image" fra "Insert" -menyen, og sette inn en nedlastet linje mal.

3 Slå på skriveren og velg "Skriv ut" fra drop-down "Fil" -menyen. I dialogboksen som vises, se etter eventuelle alternativer som refererer til "Tosidig" eller "Double-Sided" utskrift. Hvis de er til stede, gjør dem i stand; hvis ikke, kan den samme effekt oppnås manuelt. Klikk på "Skriv ut". Når det utskrevne arket kommer ut av skriveren, for å se hvordan det er orientert. Betyr det ut fra den første linjen ned? Eller fra bunnlinjen opp? Plasser arket tilbake i skriveren mating, trykte siden ned. Klikk på "Skriv ut" igjen. Papiret skal ha linjer skrives ut på begge sider. Hvis ikke, er det mulig skrives ut på baksiden av arket. Rette på dette ved å plassere papiret tilbake i arkmateren, svertet siden opp.