Hvordan skrive ut med svart blekk på en Epson C86

Hvordan skrive ut med svart blekk på en Epson C86


Utskrift i svart og hvitt med din Epson C86 med Windows-operativsystemet er en enkel prosess. Utskrift med sort blekk sparer farge og gjør skriveren til å skrive ut filer raskere. Bruk av svart blekk for å lage en gråskala print er egnet for de fleste dag-til-dag utskrift, inkludert tekstfiler, internettutskrifter og uformelle presentasjoner.

Bruksanvisning

Klargjøre skriveren

1 Plugg din Epson C86 til datamaskinen med en USB-kabel. Den store, firkantede enden er koblet til skriveren, og flatere rektangulære enden er koblet til datamaskinen.

2 Sett strømkabelen i skriveren. Plugg strømledningen inn i en stikkontakt.

3 Slå på skriveren ved å trykke på strømknappen. Vent til skriveren er ferdig med å lage støy og er inaktiv før du fortsetter.

Skrive ut dokumentet

4 Åpne dokumentet i et tekstbehandlingsprogram, for eksempel Microsoft Word.

5 Under Fil, finner "Skriv ut" -knappen, og klikk på den. En dialogboks kommer opp, slik at du kan justere innstillingene for skriveren.

6 Klikk på "Properties" boksen i øvre høyre hjørne. En annen dialogboks.

7 Finn og klikk på "Bruk Bare svart blekk" boksen i dialogboksen.

8 Klikk på OK for å godta de nye innstillingene. Du kommer tilbake til den første dialogboksen. Klikk på utskriftsknappen for å sende dokumentet til skriveren.

Hint

  • Utskrift med sort blekk bare er egnet for tekstdokumenter og enkle bilder. Komplekse detaljer kan gå tapt i et gråtonebilde.
  • Denne artikkelen beskriver hvordan du endrer innstillingene for ett program. For å endre globale innstillinger, velg "Skrivere og telefakser" fra kontrollpanelet. Velg Epson C86. Dette gjør at du kan endre innstillingene for alle programmer.