Hvordan skrive ut Memorex CD-etiketter

Hvordan skrive ut Memorex CD-etiketter


Hvis du brenne dine egne lyd eller data-CDer, kan du ha et ønske om å designe og skrive ut dine egne CD-etiketter. Custom CD-etiketter er ideelle for å legge til profesjonelle datagrafikk og tekst til CDer. Memorex er et velkjent selskap som produserer en rekke CD- og DVD-merking produkter. Selskapets glanset og matt finish CD-etiketter er tilgjengelig for både blekkskrivere og laserskrivere og vil tillate deg å skrive ut høykvalitets etiketter for alle dine CD-prosjekter.

Bruksanvisning

Hvordan skrive ut Memorex CD-etiketter

1 Slå på datamaskinen og åpne et grafisk design eller CD merking program. Hvis du ikke allerede har et program av denne typen som er installert på datamaskinen din, laste ned et program som Adobe Photoshop, Neato MediaFACE, eller Memorex tekstmaskinen og følg instruksjonene for installering av programmet. Last ned en gratis prøveversjon av et av disse programmene eller kjøpe fullversjonen online.

2 Last ned Memorex CD etikettmalen som tilsvarer papiretikettmaler som du har valgt. Bruk en nettside som OnlineLabels.com å laste ned programvaren mal for Memorex CD-etikett. Søk etter den malen du trenger ved å skrive inn label dimensjoner eller produktkoden forbundet med papir CD etikettmaler. Se etter produktkode eller mal navn på utsiden av emballasjen.

3 Design CD-etiketten ved hjelp av bilder, mønstre, tekst og andre elementer. Farger kan se mørkere, lysere eller mer mettet på en dataskjerm i motsetning til når de skrives ut på papiretiketter.

4 Sett Memorex CD-etiketter i skriveren. Pass på at etikettarkene er orientert riktig i skriveren før utskrift.

5 Velg "Skriv ut" fra Fil-menyen i grafisk design eller lage etiketter program du bruker. Bruk "Page Setup" -menyen eller "Preferences" -menyen i programmet til å justere utskriftsinnstillingene for å sikre høy utskriftskvalitet, lysstyrke farge og papirretning. Hvis det er tilgjengelig, velger alternativene for fotoutskrift hvis du skriver ut på høyglans Memorex label maler. Se i bruksanvisningen for din spesifikke skriveren for mer detaljerte instruksjoner om hvordan du justerer utskriftsparametere.