Hvordan skrive ut postetiketter Med en laserskriver

Skrive ut adresseetiketter er en av de store tingene om å ha din egen skriver. Hvis du sender ut en masse post, for eksempel invitasjoner eller hvis du eier din egen virksomhet, skrive ut etiketter vil spare deg for mye tid som du ellers ville ha brukt å skrive ut adresser på en konvolutt. Skrive ut adresser er ganske lett når du vet hvordan du gjør det, men det er en moderat bratt læringskurve. Dette eHow forutsetter at du skriver dine adresseetiketter med din laserskriver bruker Microsofts Word-programmet.

Bruksanvisning

Skriv ut en enkeltetikett

1 Start Microsoft Word. Mens trykkeprosessen vil variere avhengig av om du skriver ut en enkelt etikett, flere etiketter med den samme informasjonen, eller flere etiketter med forskjellig informasjon, vil visse fellestrekk gjelder.

2 Lag etiketten side i Word ved å gå til "Konvolutter og etiketter" valg under "Brev og masseutsendelser", som du finner under "Tools".

3 Under "Etiketter" -kategorien, klikk på linken "Alternativer".

4 Velg din skriver og hvilken type etikettarket du har.

5 Klikk på "Nytt dokument".

6 Forhåndsvis etikettene ved å klikke på "Print Preview". Dette trinnet vil la deg se om du har skrevet inn alt riktig, eller hvis du har gjort noen feil.

7 Sett etikettpapir i laserskriver og klikk "Skriv ut".

Bruk utskriftsfletting til å skrive ut flere etiketter

8 Gå til "Verktøy" -menyen og klikk på "Brev og masseutsendelser." Når det oppføring åpner opp, klikk på "Utskriftsfletting." Begynn å følge de seks trinnene for å sette opp etiketten dokumentet.

9 Gå gjennom de ulike valgene under «Alternativer" for å velge papirtype, skriveren og andre alternativer.

10 Klikk "Next" for å gå videre til "Velg mottakere" fase av prosessen.

11 Koble datafilen til Utskriftsfletting dokumentet. Du kan ha en rekke ulike datafiler, inkludert en ren tekst-fil, Outlook-kontakter, en Access-database eller et regneark.

12 Filtrer listen og innen mottakerinformasjonen.

1. 3 Legge til innhold i hoved etiketten dokumentet. Noe av informasjonen vil forbli den samme, og vises på hver etikett. Det kan være en hilsen, selskapsinformasjon eller noe annet du måtte ønske. Det er også feltene som vil endre for hver etikett, og denne informasjonen er det du filtrert i det siste trinnet.

14 Klikk "Forhåndsvisning" for å se hvordan etikettene vil vises når de er skrevet ut. Sjekk for feil før du går videre til neste trinn.

15 Sett etikettpapir i skriveren, og klikk deretter på "Print".

Hint

  • Bruk forhåndsvisning til din fordel. Toner for laserskrivere og etikettpapir er ganske dyrt. Spar deg selv kostnadene ved feil.
  • Hvis du ikke har brukt Utskriftsfletting før, anbefales det at du bruker den medfølgende veiviseren og lese tutorial oppført i Resources i denne eHow.