Hvordan skrive ut Screen: Snarveier IV

Hvordan skrive ut Screen: Snarveier IV


Print Screen, også forkortet til "Prt Scr eller" PrtScn ", er en hurtigtast på tastaturet. Når du trykker på denne tasten, vil Windows automatisk ta et skjermbilde av hva innholdet vises på skjermen. Dette fangst er lagret i midlertidig minne og blir værende der til du tar en annen skjermen fange, eller du kopierer et annet objekt eller tekst til det midlertidige minnet. du kan lime inn skjermen fange inn digital-redigering programvare og lagre det som en bildefil.

Bruksanvisning

1 Trykk på "Print Screen" -tasten på tastaturet til datamaskinen. Dette vil ta bildet på skjermen, selv om du ikke får tilbakemelding om at datamaskinen har gjort det.

2 Start en grafisk program på datamaskinen, for eksempel Microsoft Paint, Photoshop eller Paint Shop Pro.

3 Klikk på "File", deretter "Ny" fra verktøylinjen øverst hvis programmet ikke gi deg et tomt lerret. Hvis du arbeider i Paint, er et lerret tilgjengelig.

4 Hold Ctrl-tasten på tastaturet, og trykker på V-tasten. Dette vil lime inn en kopi av skjermbilde bildet i det tomme lerretet. Du kan beskjære bildet og redigere det slik du vil.

5 Klikk på "Lag" -menyen, deretter flate bilde lag hvis du limte inn bildet i et flytende lag av lerretet. Microsoft Paint bruker ikke lag, men Photoshop vil kreve at du å flate bildet før du lagrer det.

6 Klikk på "File", deretter "Lagre". Skriv inn et navn for bildet og lagre det som en JPEG-fil.