Hvordan skrive ut til en annen Windows-datamaskin

Hvordan skrive ut til en annen Windows-datamaskin


Som en tech fyr folk spør meg hele tiden hvordan du skriver ut til en annen datamaskin skriver på nettverket. Nettverksutskrift svært nyttig for husholdninger med flere PC-er, men bare en brukbar skriver. Og forutsatt at du ikke jobber med arkaiske utstyr fra 80-tallet det er egentlig ikke så vanskelig å sette opp.

Bruksanvisning

1 Hvordan skrive ut til en annen Windows-datamaskin

Først må du sørge for at begge datamaskinene på nettverket som er i samme arbeidsgruppe. Her er hvordan du gjør det:

Vista - Klikk på Start-menyen> høyreklikk datamaskin> klikk egenskaper - Det du vil se på den siden noe sånt som "Arbeidsgruppe: MSHOME" MSHOME ville være arbeidsgruppen. Hvis du trenger å endre det klikk på Endre innstillinger på høyre> klikk på Endre ... nederst.

XP - høyreklikk Min datamaskin> klikk Egenskaper. Du skal se arbeidsgruppen i den boksen, hvis du trenger å endre det klikk på Endre ...

Start datamaskinen på nytt hvis nødvendig.

2 Hvordan skrive ut til en annen Windows-datamaskin


Nå kan vi begynne. Det neste trinnet er å dele skriveren over nettverket. På datamaskinen som skriveren er koblet navigere til Kontrollpanel> Skrivere> høyreklikk på skriveren du ønsker å dele, og velg Egenskaper. Klikk på fanen øverst som sier "Sharing" og merk av for "Del denne skriveren".

3 Nå må du laste ned og installere skriverdriveren på datamaskinen som skriveren ikke er koblet til. Bare pop CD for skriveren til datamaskinen og installere driveren. Hvis du kan gjøre det går du til trinn 5. Hvis du ikke har CD lenger, eller ikke finner det du trenger modellnummeret til skriveren; vanligvis kan du finne denne retten på skriveren. Det kan se ut omtrent som C3100 eller S485. Skriv ned merke og modellnummer på skriveren.

4

På datamaskinen som skriveren ikke er koblet til, navigere til skriverprodusenten hjemmeside, f.eks hp.com, canon.com osv ... Når du ankommer, er det vanligvis en støtte for drivere lenke til å klikke på. Derfra kan du søke / bla for skriveren og få linker til å laste ned den aktuelle driveren. Last ned og installer driveren for skriveren.

5 Det er på tide å legge til skriveren. Naviger til Kontrollpanel> Skrivere. Når det klikker på Legg til skriver ...

For Vista - Bare klikk på Legg til en nettverksskriver, trådløs eller Bluetooth-skriver ", og resten skal være automagisk.

XP - Klikk Legg til skriver> Neste> velg En nettverksskriver eller en skriver koblet til en annen datamaskin> Neste> Velg Finn skriver i katalogen> Neste> Browse for skriveren og fullføre den.

6 Det skriver skal nå dukke opp som et alternativ når du forsøker å skrive ut noe. Hvis du vil angi denne skriveren som standard en enkelt navigere til Kontrollpanel> Skrivere igjen, høyreklikk på skriveren og velg Angi som standardskriver. Glad utskrift! :)

Hint

  • Hvis skriverprodusentens nettstedet ikke har driveren du trenger må du kanskje prøve noen Google-søk av skriverens merke og modellnummer med ordet driver på slutten for å finne noe. f.eks Hvis skriveren var en HP CS3100 så du kunne Googles HP CS3100 Driver ".
  • Hvis du har spørsmål du gjerne legge dem her, og jeg skal prøve å klargjøre for deg.