Hvordan skrive ut til flere skrivere fra én PC

Hvordan skrive ut til flere skrivere fra én PC


Siden ikke alle skrivere utfører samme funksjon, eller utføre hver funksjon så effektivt som en annen skriver, sette opp flere skrivere til å jobbe med en PC kan spare deg for tid og krefter. Mens noen skrivere skrive ut klarere bilder, andre skrive ut flere dokumenter på en raskere hastighet. PCen har muligheten til å lagre flere skriverdrivere, slik at du enkelt kan velge hvilken skriver du vil sende informasjonen til, noe som gjør prosessen enkel for deg.

Bruksanvisning

1 Installer skriver verktøyet drivere ved hjelp av den medfølgende CD eller gå til skriverprodusentens offisielle hjemmeside og laste ned driverfilene.

2 Koble den første skriveren med datamaskinen bruker riktig kabel følger med i esken. De tre vanligste skriverkablene er USB-skriverkabelen, parallell skriverkabel og USB / Parallel Adapter.

3 Slå på datamaskinen. Når du har logget inn i datamaskinen, slå på skriveren og vent til datamaskinen for å gjenkjenne den utenlandske enheten. Hvis du korrekt har installert skriver verktøyet sjåfører, bør operativsystemet oppdager skriveren.

4 Gjenta de tre første trinnene med de andre skriverne du vil skrive ut fra.

5 Kontroller at skriveren er installert på datamaskinen din ved å klikke på "Start" -knappen i nedre venstre hjørne av skrivebordet og velge "Enheter og skrivere" fra rullemenyen. En liste skal vises med alle skrivere du har installert.

6 Skriv ut dokumentet til flere skrivere ved å klikke på "File" fanen øverst i vinduet og velge "Skriv ut" fra rullegardinmenyen. Fra rullegardinmenyen øverst på "Skriv ut" vinduet velger du skriveren du ønsker å sende informasjonen til utskrift. Trykk "OK" for å starte utskriften.

7 Gjenta forrige trinn for hver ekstra skriveren du vil skrive ut på.