Hvordan skrive ut Vinyl klistremerker

Hvordan skrive ut Vinyl klistremerker


Vis din favoritt kunst eller dine egne kreasjoner som klistremerker. Du trenger ikke å betale for spesielle tilpassede utskriftstjenester - bare plukke opp et par ark med blekkskriver vinyl selvklebende ark og klare laminatplater på ditt lokale kontor supply. Med disse spesialpapir og en arbeider skriver, kan du skrive ut så mange vinyl klistremerker som du trenger.

Bruksanvisning

1 Velg et bilde som skal plasseres på klistremerke. Gratis nedlastbare bilder er tilgjengelig på nettet. Du kan også bruke fri programvare ment for å skape og manipulere bilder.

2 Skriv ut en testkopi av bildet på standard skriverpapiret. På datamaskinen gjør eventuelle justeringer av bildestørrelsen, antall bilder på arket eller farge. Skriv ut en annen testeksemplar for å bekrefte endringene.

3 Plasser et ark med selvklebende vinyl med vinyl siden opp - eller mot blekket - inn i skriveren.

4 Skrive ut bildene på vinyl limet arket.

5 Plassere et ark av klar laminat over toppen av den vinyl ark eneste. Ikke laminat på baksiden av arket vinyl - det allerede er dekket med et beskyttende vokspapir. Den klare laminat vil bidra til å hindre at blekket på klistremerket fra flekker.

6 Skjær bilde ut av de overholdt ark. Trim nøye rundt bildet for å lage rene kanter for klistremerke. Fjerner beskyttelses papiret backing og plasserer klistremerke hvor du vil.

Hint

  • Vinyl ark er tykkere enn vanlig papir. Skriveren kan ha problemer med å trekke dem gjennom valsen. Prøv å justere skriverinnstillingene for en tykkere type papir, for eksempel kartong.
  • Du kan også bidra til skriveren trekker arket gjennom valsen med en mild nudge.