Hvordan slå av CD / DVD-emulering programvare

CD og DVD-emulering programvare kan være nyttig for å lage virtuelle stasjoner at datamaskinen oppdager som faktiske disker. Denne programvaren kan av og til komme i konflikt med annen programvare, imidlertid, og du kan bli bedt om å midlertidig deaktivere emulering programvare. Den beste måten å slå av selve programvaren varierer mellom titler og utgivere, men det er driftssikker måter å stenge ned de virtuelle stasjoner hvis du ikke kan finne ut hvordan du kan deaktivere programvaren.

Bruksanvisning

1 Se i systemstatusfeltet i nederste høyre hjørne av skjermen for et ikon for emulering programvare eller virtuell stasjon. Hvis du ikke vet hva dette ikonet ser ut, se etter eventuelle ikoner som vises nye for deg. Plasser markøren over et ikon for å se sitt navn. Hvis du kan finne et ikon for programvaren, høyreklikker du på den og skanne alternativer på menyen som dukker opp. Det kan være en kommando som vil stenge ned programvare eller stasjonen. Hvis ikke, går du videre til neste trinn.

2 Klikk på "Start" -knappen i nedre venstre hjørne av skjermen og bla gjennom programvaren som er oppført i Programmer-menyen. Hvis du ser at CD / DVD-emulering programvare listet opp i sin mappe for et installasjonsprogram eller en alternativer verktøyet. Hvis du finner en, starte den og se om programvaren kan stenges ned innen den nytten. Hvis ikke, går du videre til neste trinn.

3 Trykk på "Ctrl", "Alt" og "Delete" -tastene samtidig for å åpne Oppgavebehandling. Klikk på "Programmer" -fanen og se om emulering programvare er oppført som et aktivt program. Hvis det er det, høyreklikker du på programmet og velg "Avslutt oppgave" fra pop-up menyen. Hvis ikke, går du videre til neste trinn.

4 Klikk på "Prosesser" -kategorien på Task Manager. Scan listen over prosesser for å se om noen av dem er åpenbart knyttet til datamaskinens emulering programvare eller virtuelle stasjoner. Hvis du er usikker på om en prosess er relatert, ikke gjør noe til det. Men hvis du er sikker på at du har funnet den prosessen bak emulering programvare, høyreklikk den og velg "End Process" fra pop-up menyen. Ellers går du videre til neste trinn.

5 Klikk på Start-knappen og velg Kjør. Skriv devmgmt.msc i det tomme feltet og klikk på knappen "Kjør" for å starte Enhetsbehandling. Utvid kategorien "CD / DVD-stasjoner" i Enhetsbehandling for å avsløre adapter for hver fysiske og virtuelle diskstasjonen på datamaskinen. Høyreklikk på den virtuelle stasjonen og velg "Deaktiver" fra pop-up menyen for å omgå emulering programvare helt og slå den av.