Hvordan slå av en spamfilter

Hvordan slå av en spamfilter


E-post er en forkortelse for elektronisk post. Det er en av de enkleste måtene å sende meldinger til forskjellige mennesker umiddelbart. Til tross for sin nytteverdi, er det noen mennesker som bruker e-post for mindre ønskelig formål, som spam. Spam er når noen setter en annonse i en e-post og sender det til folk. Mange e-postleverandører har et spam-filter for å kvitte seg med spam, men disse filtrene er ikke perfekt. Noen ganger fange de gode meldinger med de dårlige. I dette tilfellet, kan det være mer nyttig å slå av filteret helt.

Bruksanvisning

Yahoo Mail

1 Logg inn på din Yahoo e-postkonto og klikk på "Management" på venstre side av skjermen.

2 Klikk på "Gruppeinnstillinger" og deretter "Meldinger". Etter det, klikk "Rediger" ved siden av ordene "Publisering og arkiver."

3 Velg "Off" ved siden av ordene "spamfiltrering."

4 Klikk "Lagre endringer".

Google Mail

5 . Logg inn på Gmail-kontoen, og klikk på "Innstillinger"> "Filter>" Opprett et filter "I boksen ved siden av ordene" Har ordene "skriver inn i" er: spam ".

6 Klikk på "Neste steg" -knappen, og klikk "OK" på advarselen som vises når du klikker "Neste trinn".

7 Sjekk markere boksen ved siden av ordene "Aldri sende den til spam" i den neste dialogboksen som vises. Til slutt klikker du "Opprett filter". Dette vil slå av spamfilteret.

Windows Live Mail

8 Logg deg på Windows Live Mail-tjenesten, og klikk "Valg"> "Flere alternativer" i øvre høyre hjørne på siden.

9 Klikk "Filtre og rapportering" i "Søppelpost" -delen.

10 Endre grad av beskyttelse til lavest mulig innstilling i "Velg en useriøs e-post filter" -delen. Exit ut av alternativene, og det vil komme så nær "slå av spamfilteret" som du kan få med Windows Live Mail-tjenesten. Det er ingen eksakt mulighet til å slå av spamfilteret, men du kan i stor grad redusere den.