Hvordan slå av HD-lyd på et ATI 4670 skjermkort

Nyere grafikkort som i er i stand til HD-video kan også gi HD-lyd. ATI 4670 skjermkort er intet unntak, med en integrert lydkontroller som utnytter plug and play mulighetene i operativsystemet Windows. Imidlertid er integrert lyd levert av grafikkortet ikke nødvendig hvis det er en annen lydenhet som brukes av datamaskinen. Slå av lyden på ATI 4670 grafikkort kan gjøres ved hjelp av programvare levert av ATI.

Bruksanvisning

1 Kontroller at ATI Catalyst Control Center har blitt installert. Se etter ATI-ikonet på skrivebordet eller klikk på Start, Programmer, og velg Catalyst Control Center programgruppen. Klikk på Catalyst Control Center for å starte programmet.

2 Installer programmet hvis ATI-ikonet ikke er tilgjengelig på skrivebordet eller mangler Catalyst Control Center programgruppen. Catalyst Control Center-programmet ligger på installasjons-CDen som fulgte med skjermkortet.

3 Sett CDen inn i stasjonen og oppsettskjermen skal vises. Gjør alle de nødvendige valgene på hver skjerm, og programmet vil begynne å kopiere filer til systemet. Når programmet er ferdig vil det være et ikon for Catalyst Control Center på skrivebordet.

4 Dobbeltklikk på ATI-ikonet på skrivebordet for å åpne programmet. Klikk på fanen lyd- eller HD innstillinger nær toppen for å få tilgang til lydalternativene.

5 Finn mulighet for HDMI lyd og sette den til å deaktivere. Klikk på Bruk-knappen nederst, og klikk deretter på OK-knappen for å minimere programmet til oppgavelinjen. Den HD-lyd på lydkortet skal nå være slått av.

Hint

  • HD-lyd er kjent som en pass-through som betyr at lyden blir rutet gjennom skjermkortet. Deaktivering HD lyd på ATI 4670 hindrer HDMI audio stream fra å bruke skjermkortet.