Hvordan Slå din Instant Messenger-vennene dine til Facebook-venner

June 29 by admin

Hvordan Slå din Instant Messenger-vennene dine til Facebook-venner


Facebook lar deg legge til venner ved hjelp av ulike metoder, som å søke etter navn eller importere kontakter fra andre plattformer. Hvis du har et vell av venner lagret på en av dine messenger kontoer, for eksempel AIM eller Yahoo !, kan du bruke Facebooks "Importer kontakter" verktøyet for å vise en liste over dine messenger kompiser som har sine kontoer kobling med Facebook. Etter å finne vennene dine, kan du sende en venneforespørsel til dem alle samtidig.

Bruksanvisning

1 Logg deg inn på Facebook-kontoen.

2 Klikk på "Friends" linken på venstre side, under profilbildet. En liste over messenger og e-posttjenester vises, inkludert AIM, Yahoo! og Windows Live Messenger.

3 Klikk på messenger-tjenesten som du ønsker å finne venner.

4 Skriv inn brukernavn og passord i de respektive feltene, og klikk "Finn venner". En liste over vennene dine med Facebook-kontoer vises.

5 Klikk på "Legg til som venner." alternativ. Hver av kompiser med Facebook-kontoer blir sendt en venneforespørsel. En ny meldingen vises, ber deg om å invitere de andre messenger venner til å bli med Facebook.

6 Klikk på "Inviter til Delta" for å sende invitasjoner til sine e-postadresser, eller klikk "Skip" for å passere dette trinnet.

Related Articles