Hvordan slå en eksisterende Gradient i en gjennomsiktig PNG

Hvordan slå en eksisterende Gradient i en gjennomsiktig PNG


Konvertering av en eksisterende gradient i en PNG-fil er en ganske enkel prosess, og det er flere måter å gjøre det. Den eneste innvendingen er å sørge for at gradienten har åpenhet i det allerede. Hvis det er en GIF, TIFF eller .ICO, kan det være eksisterende åpenhet, men hvis den opprinnelige er et JPEG- eller BMP, må du legge til åpenhet og deretter konvertere til PNG.

Bruksanvisning

Ved hjelp av programvare for å konvertere til PNG

1 Åpne gradient bildet i en grafisk design software, som Photoshop, GIMP, Graphic Converter eller Illustrator.

2 Se etter de avslørende tegn på åpenhet, svart-hvitt eller grå-hvit sjakkbrett er et sikkert tegn på at åpenhet er allerede innebygd i graderingen.

3 Klikk på "File" og deretter "Lagre som" for å åpne en dialogboks. I Illustrator, klikk på "File", deretter "Lagre for Web og enheter" dialogen.

4 Velg "PNG" fra rullegardinmenyen filetype.

5 Klikk "Lagre" for å fullføre konverteringen. Alle grafisk design programmer vil be deg om å sørge for at du virkelig ønsker å gjøre dette. Følg fremgangsmåten for å "eksportere" din originale gradient i PNG-format. Dette vil ikke påvirke den opprinnelige filen.

Ved hjelp av et nettsted Converter

6 Åpne nettleseren og gå til en av de mange online image konvertering områder, for eksempel zamzar.com, converthub.com eller online-convert.com.

7 Last den opprinnelige gradient bildet ved å klikke på "Last opp", "Bla gjennom" eller "Velg fil" -knappen, avhengig av nettsiden.

8 Velg PNG-format for konvertering ved å velge den fra en rullegardinmenyen eller ved å sjekke den riktige boksen.

9 Klikk på "Konverter" for å starte bildekonvertering, og deretter "Last ned" for å laste ned den konverterte filen. Zamzar krever en e-postadresse, og sender deg en link til det konverterte bildet, men de andre gir deg en nedlastingslink innen 10 sekunder av å klikke på "Konverter" -knappen.