Hvordan slå en laptop skjermen til en annen skjerm

Hvordan slå en laptop skjermen til en annen skjerm


Mer plass på skjermen er gunstig på mange måter. Med mer synlig eiendomsmegling på dataskjermen, kan du kjøre flere programmer samtidig og multitaske, som vil gjøre deg mer produktiv.

Hvis du har en bærbar datamaskin og en ekstra CRT eller LCD-skjerm, kan du konvertere den eksterne skjermen til primær skjerm til din bærbare datamaskin. Slå skjermen på en bærbar PC i den sekundære skjermen er ikke så vanskelig som du kanskje tror, ​​og tar bare noen få minutter.

Bruksanvisning

1 Plugg inn den eksterne skjermen strømkabelen til en ledig stikkontakt.

2 Slå av den bærbare datamaskinen. Koble VGA-kabelen til den blå video porten på baksiden av maskinen. Plugg den andre enden inn i utgangsadapterporten på den eksterne skjermen.

3 Slå på den eksterne skjermen først og deretter den bærbare datamaskinen. La den bærbare datamaskinen til å starte opp Windows på vanlig måte.

4 Høyreklikk hvor som helst på det åpne PC-skjermen i Windows, og klikk på "Skjermoppløsning" linken på hurtigmenyen.

5 Klikk på skjermen på skjermen med tallet "2" på skjermikonet. Aktiver "Gjør dette til min hovedskjerm" og klikk på "Apply" -knappen. Den eksterne skjermen blir nå standard display, og deretter laptop skjermen blir den sekundære skjermen.

6 Klikk på ikonet for skjerm med tallet "2" på displayet (nå laptop skjermen). Velg "Utvid disse skjermene" i rullegardinlisten ved siden av "Flere skjermer" etiketten. Klikk på "OK" -knappen. Nå kan du dra vinduer til laptop skjermen og utvide skrivebordet.