Hvordan slå en Mac Mini til en innspilling i studio

Hvis du ønsker å lage din egen hjemme-baserte studio, kan en Mac Mini være et ideelt valg. Kompakt og rimelig, Mac Mini inkluderer også all programvaren du trenger for å komme i gang: Garage Band. En del av Apple iLife pakken inkludert i alle Mac Mini, lar Garage Band deg spille, komponere, mikse spor og eksportere musikken til MP3-format. Til å begynne, er alt du trenger en enkel akustisk instrument, en mikrofon og hodetelefoner. Du kan legge til studio over tid.

Bruksanvisning

1 Monter instrumentene sammen og bestemme et budsjett for platestudio. Hvis du har bare akustiske instrumenter, kan en god mikrofon være nok. Du vil også trenge høyttalere eller hodetelefoner.

2 Vurder å kjøpe en USB-MIDI-keyboard. Sørg for at den er kompatibel med Mac OS X, og inkluderer de nødvendige drivere. Avhengig av modell, kan disse være svært billig og vanligvis kommer med synthesizer alternativer, som du kan bruke til å spille en rekke instrumenter.

3 Kjøp en audio grensesnitt hvis du har elektriske instrumenter, eller hvis du planlegger å bruke en mikrofon med en 1/8-tommers jack i stedet for en USB-mikrofon. Denne enheten vil tillate deg å koble disse komponentene til Firewire eller USB-port. Noen audio grensesnitt omfatter også et MIDI-keyboard, sparer deg fra å kjøpe både separat.

4 Plugg inn mikrofonen, åpen Garage Band og starte innspillingen. Du kan bruke flere spor på Garage Band, slik at du kan ta opp ett instrument av gangen hvis du er kort på knekt. Bland deretter sporene sammen og lagre opptaket som MP3.

5 Last ned iTunes hvis det ikke er installert allerede. Importere MP3-filer til iTunes. Deretter setter du inn en CD-R i stasjonen og brenne musikken på en CD.

Hint

  • Du kan også komponere musikk direkte på Garage Band ved hjelp av en rekke instrumenter innebygd i programvaren. Dette er en flott måte å legge til bakgrunns instrumenter eller lydeffekter til låtene dine uten behov for ytterligere virkemidler.