Hvordan Slå opp Land Skatt regninger på nettet

Land skatt regninger er et faktum i livet at de fleste som eier land har for å møte hvert år. Skatten at grunneiere må betale på sine egenskaper varierer fra stat til stat og fra fylke til fylke. I det siste, måtte du gå til fylket tinghuset hvis du ønsket å slå opp eller betale eiendomsskatt regningen. Nå, takket være moderne teknologi, kan du ofte se opp land skatt regninger på nettet raskt og enkelt fra bekvemmeligheten av ditt eget hjem.

Bruksanvisning

1 Bestem fylket der det landet du ønsker å forske ligger. Naviger til fylkets regjeringens nettsted, og finn delen med hensyn til jord eller eiendomsskatt. Skatteinformasjon kan vanligvis finnes på fylkes revisors side i kapitler som "fast eiendom" eller "skatt regninger."

2 Velg kriteriene du vil bruke til å søke. De fleste områder krever at du søker etter eiers navn, adresse, firmanavn, og så videre. Skriv inn de riktige kriterier i søkeboksen.

3 Undersøk søkeresultatene for å finne landet eller skatte posten tilhører eiendommen du søker etter. Hvis du har et felles etternavn eller mer enn en del av eiendommen, være nøye med å velge riktig posten.

4 Gjennomgå søkeresultatsiden. Mange fylker kombinere skatteinformasjon med annen informasjon relatert til eiendom, herunder salg historie, byggeforskrifter, etc. Andre fylker har en egen søkemotor spesielt for skatt poster.

Hint

  • Noen fylker kan du opprette og konto for å betale eiendomsskatt regning på nettet.
  • De fleste fylker ansette en lignende metode for å gjøre skatteinformasjon tilgjengelig for allmennheten, men ikke alle fylker har en online land skatt bill look-up service.