Hvordan slå på add ons for Internet Explorer

Add-ons er små programmer i Internet Explorer som hjelper deg med bestemte oppgaver eller bidra til å forbedre den generelle kvaliteten på Internet Explorer. Du er pålagt å oppsøke og laste ned de fleste add-ons du ønsker å installere, men noen programmer og spill du installerer på datamaskinen, kan du prøve å snike i en add-on under installasjonen. Uavhengig av installasjonsmetode, kan du først må slå på add-on for at programmet skal begynne å jobbe. Du må også slå på noen deaktiverte tillegg når du ønsker å bruke dem igjen.

Bruksanvisning

1 Start Internet Explorer.

2 Klikk "Verktøy" på kommandolinjen. Kommandolinjen er gruppen av ikoner og menyknappene som er plassert helt til høyre på hovedverktøylinjen rammen. Hvis du ikke finner den kommandolinjen, høyreklikker på en verktøylinje, og sikre at det er en hake ved siden av "Command Bar."

3 Klikk på «Administrer tillegg." Tillegget åpnes.

4 Velg "Verktøylinjer og utvidelser" fra ruten til venstre. Klikk på knappen under "Show". Velg "All add-ons." Klikk på add-on du ønsker å slå på fra listen i boksen til høyre.

5 Klikk på "Aktiver". Hvis det noen add-ons som er tilknyttet denne add-on som også er deaktivert, vil en dialogboks vises og automatisk sjekke disse add-ons for å slå på som standard. Hvis du ikke ønsker å slå på de tilknyttede add-ons, fjerner dem.