Hvordan slå på Bluetooth på en Toshiba Satellite laptop

Hvordan slå på Bluetooth på en Toshiba Satellite laptop


Toshiba Satellite bærbare datamaskiner kommer i mange konfigurasjoner, med og uten Bluetooth-tilkobling. Hvis satellitt har en Bluetooth-tilkobling, kan du koble slike Bluetooth-enheter som trådløse hodetelefoner til den bærbare datamaskinen. Du kan også koble din Bluetooth-kompatibel mobiltelefon til den bærbare datamaskinen for å overføre og motta filer trådløst.

Bruksanvisning

Aktivering av Bluetooth

1 Slå på den bærbare. Vent til timeglasset ikonet for å gå bort før du klikker på noe. Hvis du klikker på noe mens timeglasset symbol er fortsatt synlig, vil det bremse systemet ned.

2 Finn "Bluetooth-symbolet" på Satellite skrivebordet og dobbeltklikk på den. En søknader menyen vil åpne; når den gjør det, klikker du på "Tilkoblinger og innstillinger" og deretter "Bluetooth oppdagelsesmodus."

3 Klikk på "Aktiver". Dette vil slå på Bluetooth-tilkobling.

Pare enhetene

4 Slå på den eksterne Bluetooth-enheten, og aktiver Bluetooth-tilkoblingen. Gå til Start-menyen på datamaskinen og finn "Control Panel".

5 Åpne kontrollpanelet og klikk "Nettverk og Internett". Herfra, klikk på "Velg en Bluetooth-aktivert enhet."

6 Klikk alternativet som leser, "Min enhet er satt opp og klar til å bli funnet," klikk "Next". Finn navnet på den eksterne Bluetooth-enheten, velger du den, og klikk deretter på "Next".

7 Skriv inn passord på PCen når du blir bedt. Skriv inn samme passord på enheten.

Overføre filer fra PC til mobiltelefon

8 Høyreklikk på filen på datamaskinen din som du vil Bluetooth til din mobiltelefon.

9 Klikk "Send til" og deretter "Bluetooth-enhet." En boks vil åpne heter Bluetooth-veiviseren. Når denne boksen åpnes, velger du navnet på mobiltelefonen din og klikk på "OK".

10 Klikk på "Godta" på mobiltelefonen for å aktivere Bluetooth filoverføring.

Hint

  • Hvis Bluetooth ikke kommer installert på satellitt, kan du kjøpe en Bluetooth dongle, som vil fungere som en ekstern Bluetooth-port. En Bluetooth dongle lar deg motta filer fra og sende filer til din mobiltelefon, skriver, faksmaskin eller annen digital Bluetooth-enhet.