Hvordan slå på Bluetooth på en XPS M1530

Hvordan slå på Bluetooth på en XPS M1530


Dell XPS M1530 er en high-end bærbar datamaskin med en Intel Core 2 Duo-prosessor og en 15,4-tommers widescreen-skjerm. En av de valgfrie komponentene som den M1530 kan inkludere er et Bluetooth-kort. Bluetooth er en kort rekkevidde trådløs kommunikasjon teknologi som gjør at en datamaskin til å synkronisere trådløst med en mobiltelefon eller bruke trådløse enheter som mus. Hvis du har problemer med å få Bluetooth-adapter i XPS M1530 til å fungere ordentlig, må du kontrollere at den er slått på og aktivert i Windows Enhetsbehandling.

Bruksanvisning

1 Finn det svarte plastbryteren på høyre side av XPS M1530 og skyv den mot den optiske stasjonen. Du bør se den blå Bluetooth-logoen på tastaturet rammen lyser. Hvis lyset slås på, er problemet løst. Hvis ikke, fortsetter du til neste trinn.

2 Klikk på Start-knappen, og klikk deretter på "Kjør" eller klikk på søkeboksen nederst på Start-menyen. Type "devmgmt.msc," utelate anførselstegn, og trykk "Enter". Windows viser Enhetsbehandling.

3 Klikk på "+" tegnet eller trekanten ved siden av "Bluetooth" eller "Bluetooth-radioer." Se etter en enhet som heter "Dell 355 Bluetooth-adapter" eller lignende. Høyreklikk på Bluetooth-adapter, og velg "Aktiver" for å bruke Bluetooth-adapter.

Hint

  • Bluetooth-adapter for XPS M1530 er en valgfri komponent og ikke følger med alle bærbare PC-modeller. Hvis du ikke klarer å slå av Bluetooth-adapter på ved å følge instruksjonene i denne artikkelen, og er sikker på at du konfigurerte M1530 med Bluetooth når du kjøper den, den mest sannsynlige årsaken til problemet er at enhetsdriveren for Bluetooth-adapteren ikke er installert. Last ned og installer XPS M1530 Bluetooth-adapter driver fra støttesiden Dell for datamaskinen (se Ressurser).