Hvordan slå på virtuelt minne

Virtuelt minne, ellers kjent som vekslingsfilen, er en reservert mye harddiskplass som brukes til å skrive og lese flyktige data. Som applikasjoner utarme den tilgjengelige mengden av Random Access Memory, eller RAM, fungerer virtuelt minne som en alternativ metode for å behandle databehandlingsvirksomhet. Dette vanligvis hjelper fremskynde operativsystemet, som alle PC-prosesser er i stand til å fullføre hver oppgave mer effektivt. Aktivering av virtuelt minne kan oppnås fra datamaskinens hovedSystemEgenskaper-menyen.

Bruksanvisning

1 Trykk på "Start" fra oppgavelinjen i Windows, høyreklikk på "Computer" og velg "Properties".

2 Velg "Avanserte systeminnstillinger" for å starte Systemegenskaper skjermen. Klikk på "Settings" fra "Performance" alternativer, deretter "Avansert" fanen, etterfulgt av "Change" fra "Virtual Memory" alternativer.

3 Aktiver boksen "Automatisk Endre størrelse på sidevekslingsfil for alle stasjoner" hvis du ønsker for Windows til å håndtere alle virtuelt minne behov som de oppstår. Ellers, fjerner dette valget og aktiverer "Custom Size" boksen.

4 Klikk på harddisken der du ønsker å aktivere virtuelt minne. Skriv inn ønsket mengde minne i "Initial Size" og "Maksimal størrelse" deler. Legg merke til at det initiale størrelsen må være mindre enn eller lik den til den maksimale størrelsen som er angitt.

5 Klikk "Set" for å slå på virtuelt minne, og trykk "OK" for å avslutte det virtuelle minnet egenskaper.