Hvordan slår jeg av den Windows-passord?

Hvordan slår jeg av den Windows-passord?


Oddsen er bra at du ikke er en internasjonal spion eller sikkerhetsekspert med hemmeligheter for å beskytte. Mens passordet på Windows-datamaskinen har et grunnleggende nivå av sikkerhet, kan du ikke trenger det for daglig bruk. Når du bare bruker datamaskinen på et trygt sted, for eksempel hjemme, og foretrekker å slå av passordforespørselen, er det to måter å fortsette. Hvis du bruker en webbasert Microsoft-konto for å logge på enheten din, må du endre innstillingene for å bruke en lokal datamaskin konto. På en datamaskin som allerede bruker en lokal konto, kan du bare sette et tomt passord. Et passord-gratis datamaskin sparer tid når du ønsker å logge inn, og er en mindre ting du må huske. Det er en praktisk selv ikke-spioner kan sette pris på.

Bruksanvisning

Ved hjelp av en Microsoft-konto for å logge inn

1 Sveip inn fra høyre kant av skjermen for å avdekke Windows 8.1 Charms bar. Alternativt bruke "Windows-C" hurtigtast for å vise denne menyen. Velg "Innstillinger" og velg deretter "Endre PC-innstillinger."

2 Klikk på "Kontoer" og deretter "Din konto". Informasjon vedrørende din datamaskins konto vises. En e-postadresse under navnet ditt indikerer at du bruker en Microsoft-konto. Hvis ordene "Local Account" vises i stedet for en e-postadresse, er du allerede bruker en lokal datamaskin konto og kan hoppe til neste avsnitt.

3 Velg "Disconnect". Skriv inn din nåværende konto passord, og klikk "Next". Skriv inn brukernavnet som du vil bruke for den lokale kontoen. La "passord", "gjentatte passordet" og "Passord hint" feltene stå tomme, og klikk deretter på "Next".

4 Klikk på «Logg av og Finish" for å bekrefte at du ønsker å bytte til en lokal konto. Siden du ikke skriver inn et passord for din lokale konto, Windows ikke lenger ber deg om et passord når du slår på datamaskinen.

Ved hjelp av en lokal konto til å logge

5 Sveip inn fra høyre kant av skjermen for å avsløre Charms bar. Hvis du har et tastatur, kan du også bruke "Windows-C" hurtigtast for å vise denne menyen, og klikk deretter på "Søk".

6 Skriv "tegn" i søkefeltet, og velg deretter "påloggingsalternativene." Finn "passord" delen, og velg "Change".

7 Skriv inn gjeldende lokale brukerpassord. Når du blir bedt om et nytt passord, la feltet stå tomt. Hold "gjentatte passordet" og "Passord Hint" områder tomt, og klikk "Next".

8 Klikk "Finish" for å bekrefte endring av passord. De tomme feltene betyr at Windows ikke vil be deg om et passord når du slår på datamaskinen.

Hint

  • Du kan aktivere en kort kode eller Picture passord hvis du ønsker å holde datamaskinen sikker, men liker ikke tradisjonelle passord. Søk etter "PC-innstillinger" og deretter finne "Brukere" -delen. Klikk "Legg til" under "Picture passord" område, eller "Add" under PIN-delen til å aktivere disse tegn på alternativer.
  • Microsoft anbefaler at du bruker et passord for å holde datamaskinen sikker, selv om det ikke er nødvendig. Passord, PIN-koder og bilde passord bidra til å holde uautoriserte brukere får tilgang til datamaskinen.
  • Informasjonen i denne artikkelen gjelder for Windows 8.1. Det kan variere litt eller betydelig med andre versjoner eller produkter.