Hvordan Slett sider i et Acrobat PDF

Du kan bestemme på et tidspunkt at du vil slette sider fra en allerede opprettet PDF. Dette er veldig enkelt å gjøre med Adobe Acrobat Professional 8. "Slett sider" kommandoen brukes til å raskt og sømløst slette disse uønskede sider. Følg fremgangsmåten nedenfor for å slette sider fra en av dine Acrobat PDF-filer.

Bruksanvisning

1 Begynn Adobe Acrobat 8 ​​Professional og åpne PDF-fil som inneholder en side du vil slette.

2 Velg "dokument" -menyen og klikk på "Slett sider" for å åpne "Slett sider" i dialogboksen.

3 Kontroller at alternativknappen før ordet "Fra:" er valgt i "Slett sider" i dialogboksen.

4 Skriv inn sidetallet for den første siden du vil slette i tekstboksen etter ordet "From". Skriv inn sidetallet til den siste siden du ønsker å slette i tekstboksen etter ordet "Til:". Hvis du ønsker å slette bare én side, og deretter angi sidetallet på den siden i både "Fra" og "Til" tekstbokser.

5 Klikk på "OK" -knappen for å fortelle Acrobat slette sider og lukke "Slett sider" i dialogboksen.

6 Velg "Ja" når en dialogboks kommer opp som bekrefter at du virkelig ønsker å slette de sidene du har angitt. Hvis du har ombestemt deg og vil avbryte, og klikk deretter på "Nei" -knappen. Dialogboksen lukkes, og de valgte sidene vil bli slettet.

Hint

  • For å slette spredte sider, kan du velge miniatyrbildene fra "Sider" -panelet på sidene du ønsker å slette og velg "Slett sider" kommandoen.