Hvordan slette bilder som Someone Else Ta på Facebook

Facebook-veggen er der du annonsere hendelser, tanker - eller bare om noe annet - og dine venner innom for å si hei eller la en link til en kul side. En venn på Facebook kan også legge inn et bilde til deg Wall han mener du kanskje liker eller synes er interessante. Av og til, men kanskje en venn poste et bilde du ikke liker eller ønsker andre Facebook-venner for å se. Hvis dette er tilfelle, kan du slette en uønsket bilde på veggen din - selv om du ikke laste det opp.

Bruksanvisning

1 Naviger til Facebook.com nettstedet og logge inn med brukernavn og passord e-post.

2 Rull ned til linken postet av Facebook-venn som inneholder bildet du vil slette.

3 Plasser markøren til høyre for navnet på Facebook-venn i innlegget. En "X" vises til høyre for markøren. Klikk på "X" og deretter "Fjern Post" link.

4 Klikk "Fjern Post" -knappen i popup bekreftelsesvinduet. Innlegget og uønsket bildet forsvinner fra Facebook-veggen din.

Forhindre Sender til Wall

5 Logg inn på Facebook-kontoen. Klikk på "Account" drop-down boksen øverst på profilsiden din og klikk på "Personverninnstillinger".

6 Klikk på "Tilpass innstillinger" linken nær bunnen av "Velg dine personverninnstillinger" side.

7 Bla ned til "ting som andre deler" -delen. Klikk på "Aktiver" boksen ved siden av "Venner kan legge ut på min Wall" etiketten for å fjerne merket.

8 Klikk på "Profil" linken øverst på siden for å gå tilbake til Wall og lagre innstillingsendringer.