Hvordan slette den fra en ISP

Hvordan slette den fra en ISP


Slette loggen fra en ISP, eller "Internet Accelerator," er en rask og enkel prosess. Når du søker på Internett, blir hver nettside du ser på lagret lokalt på datamaskinen din harddisk, noe som gjør at nettsteder du går til ofte å laste raskere ved å hente filer fra harddisken i stedet for å laste ned hele nettsiden på nytt. Det er en god idé å tømme loggen gang på en stund, spesielt hvis arbeidet innebærer sensitive og konfidensielle materialer eller for å hindre andre fra å se din Internett-søk historie. Tømme historie fra din ISP kan også frigjøre plass på harddisken. De mest vanlige Internett-leverandører er Microsoft Internet Explorer, Netscape, Opera og Mozilla Firefox.

Bruksanvisning

1 Dobbeltklikk på ISP-ikonet. I de fleste tilfeller vil dette være enten Mozilla Firefox, Netscape, Opera eller Internet Explorer.

2 For Internet Explorer, klikk på "Verktøy" på toppen leseren bar og deretter "Alternativer for Internett." For Mozilla Firefox, klikker du på "Verktøy" på toppen leseren bar og deretter "Alternativer". For Netscape, klikk på "Edit" og deretter "Preferences". For Opera, klikk på "File" og deretter "Preferences" og deretter "History".

3 Sørg for at du er på "General" fanen i Internet Explorer og "Privacy" -kategorien hvis du bruker Mozilla Firefox.

4 Klikk på Firefox boksen som sier "Clear historie når Firefox lukkes." For Internet Explorer, finn "Browsing History" og klikk på "Slett". Du vil ha muligheten til å slette midlertidige Internett-filer, cookies, leserlogg, skjemadata eller lagrede passord. Å bare slette leserloggen, klikk på "Slett logg". Slik sletter du alle de nevnte seksjoner, klikk på "Slett alle." For Netscape, klikk på "Slett logg". For Opera, klikker du på "Tøm nå" -knappen eller "Empty På Exit" -knappen, som vil slette loggen hver gang du lukker nettleseren.

5 Bruk en snarvei for å tømme historie i Firefox klikke på "Ctrl + Shift + Delete". Velg ønsket tidsområde for å slette og klikk på "Slett nå."