Hvordan slette en variabel på konsollen for Java

Variablene er en streng med tegn som brukes til å holde verdiene i Java-programmering. I stedet for å skrive "5" når du bruker et nummer, lagrer du "5" i en variabel som heter "Age". Variabler hjelpe programmerere mer bekvemt å identifisere prosedyrer og lagre data som brukes i programmet. Java har en funksjon som heter "delete-variable" som fjerner en variabel fra programmet. Du sletter en variabel for å tømme minnet brukes til å lagre variabel, noe som frigjør datamaskinens ressurser.

Bruksanvisning

1 Dobbeltklikk på Java-filen du vil redigere. Dette åpner Java editor som standard, og starter arbeidsplass med filen åpnes.

2 Lag en variabel i kodesettet. Du kan kalle en variabel noen identifiserende etiketten. For eksempel, hvis du har en variabel som beregner alder, skriv inn følgende kode:

int Age = 5;

3 Slett variabelen. Du kan slette en variabel i Java-kode filen. For eksempel, hvis du ønsker å slette "Age" variabel, bruker du følgende kode:

delete-variabel (Alder)

Hint

  • Java variabler er store og små bokstaver. Sørg for at du skriver inn riktig sak for variabel. For eksempel, "Age", "alder" og "alder" er alle forskjellige variabler i Java.