Hvordan slette et søk Cache

Søk cache er en måte for systemet å lagre bokmerker, passord og søkeloggen, slik at du kan finne og få tilgang til informasjon raskere. Med andre ord, cache-funksjonen gjør at surferen å få til det de ønsker i en mye raskere måte. Imidlertid kan søket cache bygge opp over tid og bli rotete til et punkt der det kan påvirke datamaskinens ytelse. Lære å rydde og slette søket cache er den enkleste måten å løse dette problemet.

Bruksanvisning

1 Gå til "Start Meny> Kontrollpanel> Leserlogg," klikk "Slett". Velg "Temporary Internet Files", "Cookies", "History", "skjemadata" eller "passord" eller "Slett alle". Klikk "OK" for å lukke ut. Dette vil fjerne Internet Explorer cache.

2 Gå til "Verktøy" på hovedmenyen og klikk på "Clear Private Data" for å tømme Mozilla Firefox cache. Velg hvor mye du ønsker å fjerne og klikk "Slett private data nå."

3 Gå til ccleaner.com (se ressurser) og klikk "Last ned CCleaner nå." Klikk på "Last ned fra File Hippo> Last ned siste versjon." Lagre filen og klikk "Kjør" for å starte nedlastingen. Dette programmet er i stand til å slette cache at datamaskinen ikke er i stand til å kvitte seg med på egen hånd.

4 Installer og åpne CCleaner. Klikk på "Cleaner" ikonet på hovedmenyen og velg "Windows" og deretter "Analyze". Lukk ut av alle nettleservinduer og klikk på «Kjør Cleaner".

5 Klikk på "Cleaner" ikonet på hovedmenyen og velg "Programmer" og velg deretter "Analyze". Klikk "Run Cleaner" når den er ferdig analysert.

Hint

  • Slett bufferen minst en gang i uken for å sikre at systemet kjører opp til pari