Hvordan slette Internett-historie på Windows XP

Internett-historie lagrer alle sidene du har vært på, men i noen tilfeller kan det være lurt å slette loggen for å frigjøre plass eller slik at ingen vet om visse nettsteder du har vært på. For å gjøre dette, må du navigere til et bestemt område på datamaskinen. Frigjøre minne eller bare dekke sporene ved å slette Internett-historie i dag.

Bruksanvisning

1 Klikk på Start-knappen nederst til venstre på deg skjermen. Dette vil trekke opp en større undermeny. Undermenyen vil ha to kolonner, og du vil ønske en på høyre side. I midten av denne kolonnen vil være en skjerm med en hake på den med tittelen "Control Panel". Klikk på den.

2 Se etter "Alternativer for Internett" -ikonet. Alternativer for Internett-ikonet vil se ut som en jordklode med en skjerm med merkingen på det. Når du har funnet den, dobbeltklikker du på den for å åpne opp Alternativer for Internett-området.

3 Bla gjennom vinduet som nettopp har dukket opp. Navnet på vinduet skal være "Egenskaper for Internett." Det bør være 7 faner i dette vinduet, og du vil ønske "Generelt" -kategorien. Klikk på navnet på fanen for å åpne den opp. Når du gjør det, vil du bli gitt flere alternativer å velge mellom, for eksempel "Home Page", "Browsing History" og "Utseende".

4 Gå til "Browsing History", og klikk på knappen som sier "Slett." Den nye popup-skjermen burde si "Delete Browsing History." Gå nederst på denne menyen og klikk "slett alt". Når det blir bedt om, klikk på "ja. "Dette vil tømme hele Internett-historie. Hvis du kjører en verktøylinje som har en søkefunksjon, må du gå til den spesifikke verktøylinjen og tømme søkeloggen på der også.

5 Åpne opp et nettleservindu og sjekke adresselinjen for å se om de nettstedene du har besøkt har blitt slettet. Hvis det ikke har blitt slettet, og deretter gjenta prosessen og starte datamaskinen på nytt for å se om endringene har trådt i kraft. Husk også å tømme ut eventuelle andre søkefunksjoner som kan være på verktøylinjen, som å slette historien vil ikke slette noen av disse søkefunksjon aktiviteter. Hvis det fortsatt ikke har ryddet historie, gå inn og manuelt slette de midlertidige Internett-filer og autofullfør delen.