Hvordan slette statusmeldinger i Yahoo Messenger

Hvordan slette statusmeldinger i Yahoo Messenger


Yahoo Messenger er en type instant messaging-programvare. Selv om du kan bruke Yahoo Messenger til å sende meldinger eller sjekke e-post, kan du også legge inn statusoppdateringer for kontaktene dine å se. For eksempel kan du legge inn en statusoppdatering når du kommer hjem fra jobb, eller er borte fra skrivebordet. Hvis du ønsker å fjerne statusmeldingen så andre på Yahoo Messenger ikke vil se meldingen, det tar litt tid å gjøre det.

Bruksanvisning

1 Åpne Yahoo Messenger og logg inn med din ID og passord.

2 Se til statusmeldingen linjen nær toppen av Messenger-vinduet.

3 Klikk på pilen ved siden av statusmeldingslinjen. En liste vil falle ned med dine siste statusmeldinger og muligheten til å slette din nåværende statusmelding.

4 Klikk på "Clear My Status Message" for å slette statusmeldingen. Statusmeldingen vil ikke lenger vises ved siden av navnet ditt på Yahoo Messenger.

Hint

  • Du kan ikke manuelt slette alle dine gamle statusmeldinger og ifølge Yahoo, er de 9 sist brukte statusmeldinger lagret. Med hver ny statusmelding opprettet, blir den eldste fjernet. Hvis det er en statusmelding du don & # 039; t vil ha noen som har tilgang til din Messenger for å se, bare skriv en ny statusmelding til den gamle statusmeldingen forsvinner fra listen over statusmeldinger.