Hvordan Slim et ansikt i Bilder

Hvordan Slim et ansikt i Bilder


Mens slanking ned i det virkelige liv krever et fornuftig kosthold og regelmessig mosjon, slanking ned i et bilde kan gjøres i løpet av minutter. Slimming ned ansikter i fotografering er en teknikk som brukes av fagfolk til å lage modeller se perfekt på magasiner og i print-annonsering. Men hvem som helst kan slanke et ansikt i et bilde ved å følge noen enkle trinn.

Bruksanvisning

1 Velg en passende grafikk program. Adobe Photoshop inneholder flere praktiske verktøy for Shedding uønsket pounds i bilder, så det er et ideelt valg for dette formålet. Det finnes andre, rimeligere programmer som også har de verktøyene du trenger. Gjør noen undersøkelser før du velger en å sørge for at den har alle funksjonene du leter etter.

2 Last ned og installer grafikk program. Gjør deg kjent med verktøy og alternativer tilgjengelig. Når du føler deg komfortabel navigere verktøylinjene, er du klar til å begynne.

3 Lag en kopi av bildet du ønsker å endre. Kopiere den opprinnelige bildefilen tar bare sekunder, men kan vise seg å være uvurderlig. Hvis du ikke er fornøyd med endringene du gjør og ønsker å angre dem alle, kan du bare kaste bort den nye filen siden den opprinnelige er urørt. Åpne kopien i grafikkprogram etter at du har opprettet den.

4 Zoom inn på ansiktet du ønsker å slanke hjelp av programmets zoomverktøyet. Å gjøre endringer mens zoomet inn på et lite område gir større kontroll over de verktøyene du bruker. Hvis du ønsker å se endringene som du gjør dem, kan du bare zoome ut igjen, må du kontrollere at endringene ser greit, og deretter tilbake igjen og fortsette å slanke.

5 Velg Gjør flytende alternativ fra Filter-menyen. Hvis grafikkprogram ikke har et filter som heter Gjør flytende, bruke hjelpe søk for å finne et lignende verktøy. Sett trådkorset av verktøyet mot personens ansikt, klikk på venstre museknapp og skyv mot midten av personens ansikt. Endre pensel størrelse av dette verktøyet, om nødvendig, for å oppnå de ønskede resultater.

6 Lagre etter noen få endringer, slik at du kan gå tilbake til tidligere lagret versjon av bildet ditt hvis du er misfornøyd med en endring. Mens Photoshop og andre programmer har en lang angre historie, er hyppig sparing den beste måten å sikre at du ikke trenger å starte fra scratch.