Hvordan smi en Arcane Mage for «Cataclysm»

Reforging er en ny funksjon i "World of Warcraft", introdusert med lanseringen av den nyeste utvidelsespakken, «Cataclysm». Reforging lar spillerne å endre opp til 40 prosent av en sekundær stat til en annen. I tillegg til videregående statistikk, kan ånden også reforged. Reforging er en fin måte å gjøre din rustning litt mer egnet for din klasse. For eksempel, hvis figuren din er hit-avkortet, kan du bruke reforging å erstatte det overskytende hit rating med en annen stat du trenger. Reforging en uforståelige mage er ganske grei fordi reforges er det samme som alle andre mage.

Bruksanvisning

1 Gå til noen av dine fraksjon hovedstad byer eller nøytrale byen Dalaran.

2 Approach en by vakt og be ham eller henne om hvor du kan finne den fortryllende yrke trener. Følg den gylne pilen på minimap. Du må snakke med Arcane Reforger, og disse tegnene er alltid plassert på samme sted som den fortryllende trener.

3 Snakk med Arcane Reforger og smi de sekundære statistikken på din rustning og våpen. For å gjøre dette, plasserer rustning eller våpen for å smi i boksen på toppen av reforging grensesnittet.

4 Velg stat for å redusere og stat for å øke og trykk smi da. Mengden av gull vil det koste vil bli vist nedenfor. Den klart mest populære reforges for en uforståelige mage, eller noen annen form for mage, er de som gir ekstra hit rating før du blir truffet avkortet. Haste, crit og mestring kan alle bli reforged inn hit rating, opp til et maksimum på 40 prosent for hver del av utstyret.