Hvordan søke en Ripple kantlinje i Microsoft Word

I Microsoft Word 2013, kan du bruke standard enkel eller dobbel rippel kantlinje til hele siden eller til visse celler i en tabell. Alternativt kan du sette inn en form med en annen type ringvirkninger kantlinje og endre størrelse på det til din smak. Men disse figurene har krusninger bare ved toppen og bunnen, og det er ikke mulig å sette inn krusninger på sidene. Selv om du kan også gjelde grenser for vanlige tekstbokser, er rippel kantlinje ikke et alternativ for tekstbokser.

Bruksanvisning

Ripple Linje Page Border

1 Velg "Design" -kategorien fra hovedmenyen.

2 Klikk "Page Borders" under Sidebakgrunn.

3 Klikk på "Page Border" fanen fra hurtigmenyen og velg rippel grensen av ditt valg under Stil.

Ripple kantlinje Shapes

4 Klikk på "Sett inn" og klikk på pil ned etter Figurer i Illustrasjoner delen.

5 Velg "Wave" eller "Double Wave" under Stjerner og bannere, eller "Hullet Tape" under flytskjema.

6 Klikk og dra fra venstre side av siden til høyre for å lage din grensen.

7 Velg en av noder på de vertikale sidene og dra til venstre eller høyre for å gjøre grensen bredere eller smalere. Klikk på en av nodene på toppen eller bunnen for å gjøre grensen høyere eller kortere.

8 Klikk og dra den gule node under øvre venstre hjørne av grensen for å gjøre krusningene dypere eller grunnere.

9 Klikk på "Layout Options" -ikonet til høyre for form og velg "bak teksten" for å sikre at du kan skrive inn tekst inni grensen. Sett inn en tekstboks fra kategorien Sett under Text for å holde teksten på plass.

Tabell Med Ripple Linje Border

10 Klikk på "Sett inn" -kategorien og velg "Table" under bord. Dra musen over rutene for å angi antall celler i tabellen og klikk. Velg "1x1" hvis du ønsker å bare lage en vanlig ramme med tekst i den.

11 Klikk på noden i nederste høyre hjørne av tabellen som viser og dra for å omforme.

12 Klikk på "Design" og klikk "Line Style" på pilen under Borders. Klikk på krusning eller dobbelt rippel linje.

1. 3 Klikk på "Borders» under Borders og velge hvilke grenser du vil bruke ringvirkninger til. Alternativt kan du velge "Border Painter" og klikk hver enkelt kant du vil ha en krusning.

Hint

  • Hvis du ønsker bare en krusning linje skillet mellom teksten, kan du trykke og holde SHIFT og trykk på "` "-tasten for å skape" ~ "form. Gjenta tre ganger, og trykk "Enter" for å lage en krusning linje.