Hvordan søke Thermal Grease

Termisk fett, også kalt termisk pasta, er et stoff laget for å kjøle elektriske komponenter. Termisk fett er oftest anvendt på dataprosessorer for å hjelpe til med overføring av varme fra prosessoren for å hindre at den blir overopphetet. Bruk av termisk fett prosessorer er ikke en vanskelig oppgave; Men det krever en grunnleggende kunnskap om maskinvare for å bruke den til de riktige stedene.

Bruksanvisning

1 Slå av datamaskinen og ta ut datamaskinens strømledningen fra stikkontakten. Også fjerne nettverkskabelen fra baksiden av datamaskinen, og koble fra tastaturet, mus, skjerm og høyttalerledninger fra datamaskinen.

2 Fjern den side av maskinen for å få tilgang til det indre av maskinen. Vanligvis vil den siden av datamaskinen bare gli av mot baksiden, men det er noen ganger festet med skruer som må fjernes med en skrutrekker.

3 Snu maskinen på siden og ser for prosessoren, som er en kvadratisk eller rektangulær enhet som har tynne hvite spiler.

4 Trekk ut kontakten ledningen til prosessoren fra hovedkortet. Deretter løftes opp på prosessoren for å fjerne det fra datamaskinen. Prosessoren chip vil være synlig på hovedkortet under der prosessoren ble fjernet fra. Hvis prosessoren ikke glir ut lett, kan det være en metall- eller plastklips som må trykkes ned for å frigjøre prosessoren. Se datamaskinen håndboken for riktige instruksjoner for fjerning.

5 Åpne tube av termisk fett og bruke en liten sum til enden av en bomullspinne. Ikke mer enn den nedre delen av en bomullspinne bør være dekket i termisk fett. Alternativt kan du presse en ert størrelse mengde termisk fett på midten av prosessoren.

6 Plasser tuppen av bomullspinne på prosessoren chip og gni den forsiktig for å spre ut kjølepastaen. Ikke trykk ned hardt, så du er rett og slett spre termisk fett, ikke gni det inn. Dekk så mye av prosessoren som mulig i et svært tynt lag med fett.

7 Monter ekstern maskinvare bolig ved å reversere tiltak for å fjerne det.

Hint

  • Du kan kjøpe termisk fett på butikker som selger elektriske komponenter, samt i butikker som selger maskinvare
  • Hvis prosessoren har gamle kjølepastaen i den, må du fjerne den før man søker nytt termisk fett. For å fjerne gammelt fett, Fukt en bomullspinne med isopropanol og bruke den til å fjerne gammelt fett.
  • Ikke la kjølepastaen for å komme på andre komponenter i datamaskinen hovedkort.