Hvordan sortere e-postmeldinger etter dato og klokkeslett Mottatte i Outlook Express

Outlook Express er et desktop e-postprogram som følger med Windows-operativsystemer. Mens det er en nedskalert versjon av Outlook, er det fortsatt svært funksjonelle, og mange bruker det på en daglig basis. Det kan imidlertid kreve noen enkle modifikasjoner for å dekke dine behov. Å kunne sortere e-postmeldinger etter dato og tid er en av de funksjonene du trenger, og dette enkel modifisering kan gjøres på mindre enn to minutter.

Bruksanvisning

1 Åpne Outlook Express.

2 Velg e-postkontoen og mappen du ønsker å sortere i ruten til venstre.

3 Høyreklikk på "Mottatt" i øvre høyre ruten, og velg "Sorter stigende" eller "Sorter synkende." Hvis du ikke har en "mottatt" -kolonnen, gå videre til trinn 4.

4 Høyreklikk hvor som helst i kolonneoverskriften området, noe som vanligvis begynner med et utropstegn, et bindersikon, en flaggikon, og "Fra" "Emne" og "mottatt" kolonner. En meny vil vises.

5 Klikk på "Kolonner ...", og en liste over kolonne elementer vises. Bla ned til "mottatt" element, merk av for det, og klikk "OK." Du kan nå sortere e-postene i stigende eller synkende rekkefølge som beskrevet i trinn 3.

Hint

  • Hvis du ønsker å endre rekkefølgen på kolonnene, bare ta, dra og slipp den kolonnen du ønsker å flytte.