Hvordan spare Google Docs som PDF

Hvordan spare Google Docs som PDF


Google Docs er en gratis plattform Google gir som gjør at Internett-brukere å opprette og dele dokumenter, presentasjoner og regneark på nettet. Du kan også importere dine eksisterende dokumenter til Google Dokumenter. Plattformen støtter flere filformater, inkludert, men ikke begrenset til, DOC, PDF, XLS, ODT, ODS, CSV, PPT og RTF. Hvis du vurderer å bruke Google Docs dokumenter på tvers av flere plattformer, er det nyttig å eksportere filer som PDF-dokumenter. Dette er fordi denne filtypen opprettholder formateringen på tvers av flere plattformer.

Bruksanvisning

1 Gå til Google Docs siden og docs.google.com, skriv Gmail legitimasjon i feltene, og klikk deretter på "Logg inn". Google Docs dashbord åpnes og viser en liste over dokumentene.

2 Klikk på den spesifikke dokumentet du ønsker å konvertere til PDF; Google Dokumenter viser en liste over alle dokumentene under "Alle artikler" -delen. Dokumentet åpnes i en egen fane i nettleseren din.

3 Gå til fanen som inneholder dokumentet, klikk på "File", velg "Last ned som" og velg deretter "PDF" fra listen over alternativer. Google Dokumenter åpner en nedlasting dialogboks installerer PDF-fil. Du får tilgang til PDF-fil ved å gå til "Last ned" -mappen på datamaskinen. Du har lagret en Google Docs dokument som PDF på din PC.