Hvordan spare Laptop Batterilevetid

Takket være nye strømsparingsfunksjoner og høykapasitets batterier, dagens bærbare datamaskiner kjøre mye lenger på batteristrøm enn notatbøker fra tidligere generasjoner. Imidlertid kan noen bærbare datamaskiner vare hele dagen på batteristrøm når presset til det ytterste. For maksimal batterilevetid, kan den bærbare datamaskinen trenger litt oppmuntring fra deg. Unngå bruk som raskt tapper batteriet, og bruke den bærbare datamaskinen i et miljø som gjør at batteriet til å operere med maksimal effektivitet.

Bruksanvisning

1 Bruk en effektiv strømoppsett i Windows for å justere flere systeminnstillingene automatisk for maksimal batterilevetid. Høyreklikk på batteriikonet i systemstatusfeltet, og klikk "Strømalternativer". Klikk på "Power Saver" -knappen og deretter lukke vinduet.

2 Reduser lysstyrken på skjermen. Bærbare skjermer bruker lyse fluorescerende eller LED bakgrunnsbelysning for maksimal lysstyrke, noe som gjør skjermen en av din bærbare største trekker strøm fra batteriet. I en lav-refleks innemiljø, har du sannsynligvis ikke trenger å kjøre skjermen på sitt maksimale lysstyrken.

3 Unngå spill og se videoer mens du kjører den bærbare datamaskinen på batteristrøm. Disse aktivitetene genererer høy batteribelastninger ved å øke bruken av datamaskinens prosessor og video skjermkort.

4 Snu den bærbare trådløse kortet av hvis du ikke bruker Internett. Selv om du ikke er for øyeblikket leser på nettet, forblir den bærbare trådløse kortet aktiv, søker etter signal og opprettholde kontakt med det trådløse tilgangspunktet, forårsaker en langsom vedlikeholdslading av batteribruk.

5 Bruk din laptop i et komfortabelt miljø. Ifølge Apple laptop-batterier fungerer best i et miljø mellom 50-95 grader Fahrenheit. Ved hjelp av den bærbare datamaskinen utenfor dette temperaturområdet kan redusere batteriets levetid. En veldig varm bruksmiljøet fører også til den bærbare fan å forbli på, forårsaker en ekstra trekning på batteristrøm.