Hvordan spare Pictures til en USB Memory Stick

Hvordan spare Pictures til en USB Memory Stick


USB-minnepinner gi deg en praktisk måte å flytte filer fra en maskin til en annen, eller til å ta dine data på farten. I tillegg gir de en enkel løsning for sikkerhetskopiering av viktige prosjekter; lagring av bilder til en USB-pinne, så vel som til nettverket eller lokale harddisk sikrer disse bildene overleve eventuelle mindre data katastrofer. Du kan lagre bilder til en USB-pinne, enten direkte eller via dra-og-slipp-funksjonalitet.

Bruksanvisning

Lagre direkte til USB

1 Koble USB-stasjonen til en tom USB-port på datamaskinen. Enheten kan ta en liten stund å initial eller installere drivere, sjekk Computer oppføring i Windows Explorer ( "Windows-tasten-E") eller Devices oppføringen i Finder ( "Apple Key-F") for å kontrollere at stasjonen er å dukke opp og klar til bruk.

2 Klikk "Fil" og deretter "Lagre som" i fotoprogrammet eller bilderedigeringsprogram. I dialogboksen Lagre som velger USB-stasjonen som lagringssted. Du må kanskje klikke på "Computer" for å se en liste over aktive stasjoner på datamaskinen.

3 Klikk "OK" for å lagre filen direkte til USB-stasjonen. Hvis du velger den grunnleggende "Lagre" alternativet når du har valgt USB-stasjonen som lagringssted, vil filen automatisk oppdatere på USB-stasjonen.

Hint

  • Bruk alltid "Trygg fjerning av maskinvare" alternativet når du fjerner en USB-stasjon fra en Windows-maskin. Dette alternativet sikrer at enheten er ferdig med å skrive, og som forhindrer fil korrupsjon.
  • Det beste løpet av handlingen for å beskytte viktige filer er overflødige backup. Holde en kopi på en lokal stasjon, nettverksstasjon, ekstern harddisk, og USB-stasjon vil sikre at det er alltid en måte å gjenopprette arbeidet skulle noe gå galt.
  • Hvis du vil flytte en lagret bildefil fra skrivebordet eller en annen mappe på USB-stasjonen, åpne Windows Explorer ( "Windows-tasten-E") eller Mac Finder "(Apple Key-F"). Klikk og dra bildefilen fra gjeldende plassering direkte til USB-stasjonen. Når overføringen er fullført, vil bildet være tilgjengelig på flash-stasjonen.
  • Informasjonen i denne artikkelen gjelder for Windows 8 og OS X Mavericks. Det kan variere litt eller betydelig med andre versjoner eller produkter.
  • Ikke redigere en fil direkte på USB-stasjonen; i stedet, kopiere og lime den til skrivebordet eller en annen mappe og arbeide med filen derfra. Kopier bare endelige filversjoner til USB-stasjonen for å hindre utilsiktet korrupsjon.