Hvordan Spill innkommende lyd på Total Recorder 7.0

Total Recorder er multipurpose programvare som lar deg ta opp lyd og video aktivitet på datamaskinen. For å ta opp innkommende lyder på Total Recorder, må du først justere grensesnitt lydinnstillingene og parametere. The Total Recorder grensesnittet lar deg ta opp innkommende lyd fra "mikrofon" eller "Line In" spor på datamaskinens lydkort. Eksterne lydenheter, for eksempel mikrofoner, CD-spillere eller kassettspillere, er pålagt å registrere innkommende lyd.

Bruksanvisning

1 Åpne programvaren, og klikk på "Recording Source og Parametere" -knappen fra toppen av skjermen. Den "Recording Source og Parameters" åpnes. Finn "Record" -feltet for å sørge for at "Audio" alternativet har en prikk ved siden av den.

2 Klikk på "Audio" -kategorien, som er under "Record" feltet ", og velg" Klangbunn "alternativet under" Audio Recording Source. "Klikk på rullegardinpilen for å velge lydkortet i datamaskinen.

3 Klikk på "Bruk dette Line" feltet, og velge inngangskilde fra rullegardinmenyen. Velg "mikrofon" eller "Line In", hvis du bruker digital lydenhet. Klikk på "Change" -knappen i "Recording Format" nederst i vinduet.

4 Velg ønsket "Format" og "attributter" fra rullegardinmenyen, og klikk på "OK" -knappen. Koble den eksterne enheten til mikrofonen eller "Line In" port. Trykk "Play" på den eksterne enheten.

5 Trykk på "Record" -knappen i programvaren, og overvåke "høy" og "lav" nivåer. Stopp innspillingen ved å klikke på "File" og "Stopp". Trykk på "Stop" knappen på den eksterne enheten.

Hint

  • Skru ned volumet på enheten hvis volumnivåer er i rødt.