Hvordan Spill videoer

Hvordan Spill videoer


Mange videoer er tilgjengelig online på nettsteder som YouTube, men for de som ønsker å lagre videoer til datamaskinen og se dem offline, det finnes måter å gjøre det. Du må velge et dataprogram som kan ta opp video på nettet og lagre den på datamaskinen. Flere alternativer er tilgjengelige for kjøp, samt noen freeware alternativer.

Bruksanvisning

Any Video Converter

1 Last ned og installer Any Video Converter. Klikk på "Start", "Alle programmer" og "Any Video Converter."

2 Klikk på "File" -menyen øverst i vinduet. Klikk "Importer video fra Internett." Kopier og lim inn nettadressen fra Internett video. Klikk på "OK". (Alternativt kan du dra videolink fra nettleseren til hoved Any Video Converter vindu.)

3 Endre noen av videoalternativene på høyre side av siden, hvis det er ønskelig. Klikk på "Rediger", deretter "Alternativer" for å endre Output Folder, om ønskelig.

4 Klikk på "Konverter". Når du er ferdig, lukker Any Video Converter. Finn den nye videofilen i Output Folder og åpne den med din video programvare.

MyTube Bigpack 3

5 Last ned og installer MyTube Bigpack. Klikk på "Start", "Alle programmer" og "MyTube Bigpack."

6 Klikk på "Mine innstillinger" for å endre Output Folder eller andre alternativer, om ønskelig. Klikk på "Last ned videoer," og deretter lime inn nettadressen til online video du vil spille inn i det åpne feltet. Klikk på "Legg til". Gjenta, hvis du vil ha flere videoer.

7 Klikk "Start nedlasting." Når du er ferdig, lukker MyTube Bigpack. Finn den nye videofilen i Output Folder og åpne den med din video programvare.

tube Recorder

8 Last ned og installer Tube-opptaker, som kan brukes kun med YouTube-videoer .. Klikk på "Start", "Alle programmer" og "Tube Recorder."

9 Klikk på "YouTube Video Link", og lim inn nettadressen til YouTube-videoen. Endre "Mappe" og "Konverter til" filtype til dine preferanser.

10 Klikk på "Last ned". Når du er ferdig, nær Tube opptaker. Finn den nye videofilen i Output Folder og åpne den med din video programvare.