Hvordan spille Fishville på Facebook

"Fishville" er en Facebook-spill som ligner på funksjonaliteten til andre laget av Zynga. I dette spillet, opprettholder du en tank av fisk. Som i det virkelige liv, må du mate disse fiskene regelmessig eller de dør. Du kjøper fisk som egg. Som de blir eldre, kan du selge dem for økende mengder penger. Du kan deretter bruke disse pengene til å kjøpe dekorasjoner eller mer eksotisk fisk å fylle tanken.

Bruksanvisning

1 Naviger til "Fishville" side på Facebook på facebook.com/fishville, og klikk deretter på "Gå til App." Klikk "Tillat" på siden som åpnes for å gå til "Fishville" for første gang.

2 Følg instruksjonene for å lage din første fisk tank, som kommer fylt med flere fisk.

3 Klikk på "Store" ikonet nederst i høyre delen av spillet for å kjøpe mer fisk. Hvis butikken ikke automatisk åpner til "fisk" -kategorien, klikk på "Fisk" -kategorien. Finn den type fisk du ønsker å kjøpe, og klikk deretter på "Kjøp". Endre navn på fisk hvis du ønsker, og klikk deretter på "Kjøp" igjen. Klikk i tanken å kjøpe et egg. For flere egg, klikker mer enn én gang. Disse eggene klekkes øyeblikk.

4 Klikk på "Food" -ikonet i den samme delen av siden når du ønsker å mate fiskene. Klikk inne i tanken for å slippe fisk mat. For å slippe mer mat, klikk igjen. Du har matet fisken nok når de alle ignorerer noen ytterligere mat you drop.

5 Klikk på nett formede ikonet nederst til høyre på siden når du ønsker å selge en eller flere av fisk. Hold markøren over fisken i spørsmålet for å se sin alder og hvor mye du kan selge den for. Klikk på fisk å selge den.

6 Klikk på "Lagre" -ikonet og klikk deretter på en av de andre kategoriene - for eksempel "Plants", "dekorasjoner" og "miljøer" - til å begynne å tilpasse og dekorere din tank. Oppgrader din tank eller kjøpe en ny en i "Tanks" -kategorien. Den "Food" kategorien inneholder spesiell mat som kan helbrede syke fisk eller gjøre dem sterkere på noen måte.

7 Klikk på pekeren ikon nederst i høyre hjørne når du er ferdig fôring, selge eller fange fisk. Dette returnerer markøren til det normale, og lar deg klikke i tanken uten å utføre noen av disse handlingene.