Hvordan spille inn en høyttaler Call i MP3-format

Hvordan spille inn en høyttaler Call i MP3-format


Hvor mange ganger har du ønsket at du hadde et opptak av en bestemt telefonsamtale? I det siste, ville du ha måttet installere spesiell opptaksutstyr for å få oversikt over hvem som sa hva. I dag spiller inn en telefonsamtale er bare et spørsmål om å ha en telefon med en høyttaler alternativ og en datamaskin med en mikrofon.

Bruksanvisning

Audacity

1 Last ned Audacity lyd editor. Dobbeltklikk på installasjonsprogrammet og følg instruksjonene på datamaskinen for å installere programmet. Åpne programmet.

2 Koble en mikrofon til Audio Out-porten på datamaskinen. Rett mikrofonen mot telefonhøyttaleren.

3 Ring telefonnummeret til personen du ønsker å snakke med. Når hun plukker opp, sette samtalen på høyttaleren.

4 Klikk på "Record" -knappen på Audacity programmet. "Record" -knappen er i øverst til venstre i programvinduet og ser ut som en rød sirkel. Programmet vil begynne å ta opp lyden som kommer inn i mikrofonen.

5 Fortsette samtalen som vanlig. Snakk med normal tale stemme. Når samtalen er ferdig, henge opp telefonen.

6 Klikk på "Stop" -knappen på Audacity program for å stoppe opptaket. "Stopp" knappen øverst til venstre i programvinduet og ser ut som en gul firkant. Klikk på grafikken på opptaket for å velge det. Klikk på "File" -menyen øverst på skjermen, og klikk på "Export" kommandoen.

7 Klikk på boksen ved siden av "File Name" og skriv inn navnet på filen. Klikk på "Lagre fil som type" drop-down menyen for å velge filtypen. Klikk på "Lagre" -knappen for å lagre lydfilen.

Power Sound Editor Gratis

8 Last ned installasjonsprogrammet Power Sound Editor. Dobbeltklikk på installasjonsfilen og følg instruksjonene for å installere filen. Åpne programmet etter installasjon.

9 Klikk på "Ny post" -knappen i "Fil" boksen i "Home" -kategorien. Bruk rullegardinmenyen for å velge en samplingsfrekvens (høyere priser vil ha bedre kvalitet, men tar opp mer plass). La stereo alternativet valgt, og klikk "OK."

10 Plugg mikrofonen til Lyd ut-porten på datamaskinen og peker mot telefonhøyttaleren. Gjør telefonsamtale til den personen du ønsker å ta opp.

11 Klikk på "Record" -knappen på "Recording" pop-up vindu. Innspillingen vil begynne. Fortsett med samtalen som vanlig og henge opp telefonen ved ferdigstillelse. Klikk på "Pause" -knappen på "Recording" -vinduet, og klikk deretter på "Hold" -knappen for å åpne en grafisk representasjon av opptaket.

12 Klikk på pilen under "Lagre" -knappen i "Fil" boksen i "Home" -fanen og velg "Lagre fil som". Klikk på "File Name" feltet til å skrive inn navnet på filen. Klikk på "Lagre som type" drop-down menyen for å velge filtypen. Klikk på "Lagre" -knappen for å lagre filen.

RecordPad

1. 3 Last ned RecordPad programmet. Dobbeltklikk på installasjonsfilen på datamaskinen, og følg instruksjonene for å fullføre installasjonen. Åpne RecordPad programmet. Klikk på rullegardinmenyen under "Output" og velg "MP3".

14 Koble datamaskinen mikrofonen til Lyd ut-porten på datamaskinen lydkort, peker den mot høyttaleren, ringe telefonen og plassere høyttaleren på høyttalertelefonen.

15 Trykk på "Record" -knappen (det er en rød sirkel) på RecordPad programvare. Programmet vil automatisk begynne innspillingen.

16 Gjennomføre samtalen som vanlig. Klikk på "Stop" knappen (svart firkant) i programvaren etter at samtalen er over. Filen vil automatisk lagre i Dokumenter-mappen.

Hint

  • Jo lenger innspillingen er, jo mer minne det vil ta. Kontroller at du har nok plass på datamaskinen din for å få hele filen.
  • Mange stater har lover om opptak samtaler uten folks kunnskap. Sørg for at du kjenner lover og hvis du trenger å informere personen på den andre linjen på at han vil bli registrert.