Hvordan spille inn en lydfil

Hvordan spille inn en lydfil


I gamle dager, ville du må bruke en kassettspiller eller mini diktafon til å ta opp dine egne lyder. Etter at du har spilt inn lyden, den eneste måten å dele den med andre var å "dubbe" en annen kassett fra originalen. Tidene har utviklet seg. Spillere har blitt nesten foreldet på grunn av teknologiske fremskritt. Spille inn en lydfil er nå like enkelt som å sitte ned ved datamaskinen og trykke på en knapp. Etter at lyden har blitt registrert, kan du dele den med andre ved å laste opp lydfilen til Internett.

Bruksanvisning

1 Kontroller at det er et lydkort installert på datamaskinen. For å sjekke dette, åpner datamaskinens "kontrollpanel". Velg "hardware og lyd" alternativet. Klikk på "Device Manager" alternativet. Lydkortet vil bli oppført under "lyd, video og spillkontrollere."

2 Last ned og installer innspillingen programvare på datamaskinen din. Hvis du kjører Windows, har du allerede "Sound Recorder" programvare installert på datamaskinen din. Dette er bra for opptak. Men hvis du ønsker å redigere opptaket, bør du bruke profesjonell innspilling og redigering programvare, for eksempel Garage Band eller Audacity.

3 Sett datamaskinen mikrofonen inn i "Input" jack hvis du bruker en ekstern mikrofon. Hvis du vil bruke en USB-mikrofon, skal mikrofonen kobles til USB-porten på datamaskinen. De fleste moderne datamaskiner leveres med en innebygd intern mikrofon.

4 Endre standard mikrofon hvis datamaskinen har en innebygd mikrofon innebygd i spilleren du bruker en alternativ mikrofonen for å spille. For å gjøre mikrofonen standard mikrofon, åpne datamaskinens "kontrollpanel". Velg "hardware og lyd." Klikk på "sound" alternativet. Klikk på "innspilling" -kategorien. Velg mikrofonen du vil bruke. Klikk på knappen merket "satt som standard." Klikk på "Apply" for å lagre endringene.

5 Åpne innspillingen programvare du lastet ned i trinn 2. Hvis du ikke ser et ikon på skrivebordet for innspillingen programvare, kan du søke etter den ved å klikke på "Start" og "søk". Du kan starte Windows Lydinnspilling ved å klikke på "Start", "søk", og skrive "lydopptaker" i søkeboksen.

6 Sjekk din datamaskin volum for å sikre at volumet er skrudd opp og ikke er dempet.

7 Klikk på "record" -knappen på innspillingen programvare. Når du er ferdig med innspillingen, trykker du "stop".

8 Klikk "Fil" og "lagre som" for å lagre lydfilen. Hvis du har tenkt å dele lydfilen, bør du lagre det med en filtype som "mp3" eller "wav." Dette vil sikre at lytterne kan lytte til lydfilen uten problemer.